Menu
Din kurv

Sæson og KombiPakker

Vores SæsonPakker og KombiPakker er sammensat så du får ALT det du skal bruge til havedammen.

En SæsonPakke, er et mix af foder og snacks til Koi eller Guldfisk, til en hel sæson. En KombiPakke er forskellige produkter til Vandpleje, sammen med foder der passer til årstiden eller formålet.

 

KombiPakke - BactoStart 20
-15 %
BactoStart 20 - Filterstart og Mælkesyrebakterier i KombiPakke - inklusiv opstartsfoder Denne KombiPakke er sammensat af nogle af vores bedste produkter til opstart eller boost af dit filter og havedam. Pakken indeholder Bacti Start filtersta..
269,00 DKK 317,00 DKK
Ekskl. Moms:215,20 DKK
KombiPakke - BactoStart 40
-15 %
BactoStart 40 - Filterstart og Mælkesyrebakterier i KombiPakke - inklusiv opstartsfoder Denne KombiPakke er sammensat af nogle af vores bedste produkter til opstart eller boost af dit filter og havedam. Pakken indeholder Bacti Start filtersta..
789,00 DKK 925,00 DKK
Ekskl. Moms:631,20 DKK
KombiPakke - Vinter Large
-14 %
Vinter Large - KombiPakke til større havedamme med 2 typer synkefoder, vintersikring og mælkesyrebakteier Denne KombiPakke er specielt sammensat til vintermånederne i din havedam. Pakken indeholder både det sidste foder til dine fisk og produkter til..
895,00 DKK 1.035,00 DKK
Ekskl. Moms:716,00 DKK
KombiPakke - Vinter Small
-18 %
KombiPakke til den mindre havedam med synke foder, vintersikring og mælkesyrebakterier Denne KombiPakke er specielt sammensat til vintermånederne i din havedam. Pakken indeholder både det sidste foder til dine fisk og produkter til vintersikring... D..
399,00 DKK 485,00 DKK
Ekskl. Moms:319,20 DKK
SæsonPakke - Guldfisk Basic
-14 %
Lille SæsonPakke med foder og snack til Guldfisk og øvrige havedamsfisk Denne SæsonPakke er sammensat af nogle af vores bedste produkter til Guldfisk. Dette er pakken til den lille havedam, med et begrænset antal Guldfisk, S..
299,00 DKK 346,00 DKK
Ekskl. Moms:239,20 DKK
SæsonPakke - Guldfisk Extra
-12 %
Stor SæsonPakke med foder og snack til Guldfisk hele sæsonen Denne SæsonPakke er sammensat af nogle af vores bedste produkter til Guldfisk - med lidt ekstra af det hele. Dette er pakken til den lidt større havedam, med Guldf..
699,00 DKK 794,00 DKK
Ekskl. Moms:559,20 DKK
SæsonPakke - Koi Basic
-12 %
Lille SæsonPakke til små og mellemstore havedamme - med Koi karper Denne SæsonPakke er sammensat af nogle af vores bedste produkter. Dette er pakken til den mindre havedam, med et begrænset antal Koi karper eller Græska..
Pris fra 559,00 DKK 635,00 DKK
Ekskl. Moms:447,20 DKK
SæsonPakke - Koi Extra
-15 %
Stor SæsonPakke til den store og mellemstore havedam - primært med Koi Denne SæsonPakke er sammensat af nogle af vores bedste produkter. Dette er pakken til den store og mellemstore havedam, med Koi karper eller Græskarp..
Pris fra 999,00 DKK 1.174,00 DKK
Ekskl. Moms:799,20 DKK
SæsonPakke - Koi Color & Growth
-15 %
SæsonPakke til intensive farver, godt immunforsvar og vækst - Få STORE, flotte og sunde fisk! Denne SæsonPakke er sammensat af produkter der giver flotte og intensive farver til dine Koi. Samtidig indeholder den foder der sty..
Pris fra 1.499,00 DKK 1.762,00 DKK
Ekskl. Moms:1.199,20 DKK
Takazumi Efterårspakke - SPAR 20%
-20 %
Takazumi Efterårspakke med 3 forskellige produkter - perfekt til afslutning af foder sæsonen Vi har sammensat en lille foderpakke med Takazumi produkter. Den indeholde alt du skal bruge, for at give dine Koi og øvrige havedamsfisk..
879,00 DKK 1.097,00 DKK
Ekskl. Moms:703,20 DKK
Viser 1 til 10 af 10 (1 sider)

Sæson- og KombiPakker

Vores SæsonPakker er sammensat af vores forskellige kvalitetsprodukter og du har foder til hele sæsonen. Vores KombiPakker er sammensat så de løser et problem med fx vandkvaliteten eller alger i havedammen.

Du sparer MINDST 10% på en SæsonPakke eller KombiPakke - det er både billigt, smart og nemt! 


Vi har SæsonPakker i flere størrelser og med et mix af fodertyper, der egner sig bedst til en havedam primært med Guldfisk og evt. små Koi karper eller til havedamme primært med små eller store Koi karper. Endvidere er vores SæsonPakke forsøgt tilpasset forskellige størrelser havedam, med et større eller mindre antal fisk.


Vi har også lavet et par pakker med foder specielt til vækst af Koi og til forbedring af farver og immunforsvaret.


Du kan købe din SæsonPakke på alle tider af året, da alt vores foder minimum er holdbart et år. Det kan faktisk være en fordel, at købe din SæsonPakke midt i fodersæsonen, så har du foder til opstart efter vinter. Det giver sikkerhed for at du kan begynde at fodre, så snart vandtemperaturen tillader det. Det samme gælder vores KombiPakker, som med fordel kan stå klar på hylden!


I vores KombiPakker finder du produkter der nemt lader dig slippe af med Trådalger eller giver klart vand. Vi har også pakker med Filterstart og Mælkesyrebakterier, som er godt til at starte sæsonen på med. Hvis vandet er uklart og den biologiske balance ikke er top, så er sandsynligheden for at dine fisk eller ikke er det, stor. Derfor følger der som regel noget af vores immunfoder med KombiPakkerne, så både vand og fisk kan komme i topform.


BEMÆRK - DU KAN SELV VÆLGE STØRRELSE PÅ DE FLESTE PRODUKTER I ALLE SÆSONPAKKER TIL KOI!