Red Label

Red Label filtre, pumper og UV til havedammen

AquaKing er vokset de seneste år. AquaKing har nu mere end 200 produkter og fortsætter med at udvikle produkter af høj kvalitet, såsom AquaKing Red Label-filterserien. Disse avancerede filtersystemer og pumper er specielt udviklet til havedamme og koi-damme. Års erfaring og brug af moderne teknikker sikrer et pålideligt, professionelt filtersystem.

Alle Red Label produkter sigter mod at garantere perfekte resultater på en enkel og pålidelig måde. AquaKing tilbyder en komplet, optimal og passende løsning til enhver situation.

AquaKing er stolt over at præsentere sin avancerede Red Label-filerserie af høj kvalitet. Grundlaget for denne serie er det allerede berømte Red Label tromlefilter. Et hollandsk fremstillet og meget innovativt produceret produkt. Filteret er lavet af polypropylen (PP) materiale og tromlen består af 70 mikron net, der giver den bedst mulige filtrering. Kombinationen af ​​produktion i høj kvalitet og den brugervenlige controller gør Red Label Filter-serien unik og uden sidestykke inden for filtrering.

Alle produkter fra Aquaking og Aquaking Red Label er kendetegnet ved at være af høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser.

Red Label