Menu
Din kurv

Yngelfoder

Vores speciale yngelfoder er sammensat til at give dine Koi den bedste start på livet! Det er udviklet til Koi karper, men kan uden problemer benyttes til yngel fra alle havedammens fisk.

Vores foder til yngel indeholder alle vigtige ingredienser til helt småt yngel. Det bidrager til hurtig vækst, høj foderoptagelse, høj overlevelse i de første livsstadier. 

Giv dine Koi den bedste start på livet med yngelfoder fra KOIMAD.dk

Takazumi Junior Premium - yngelfoder der giver god modstandsevne og hurtig vækst Takazumi Junior Premium er et komplet, professionelt yngelfoder til yngel fra alle havedammens fisk. Anbefales til fisk med en kropsvægt på ca. 1,5 ti..
Pris fra 199,00 DKK
Ekskl. Moms:159,20 DKK
  Yamakoshi Baby Koi Essential - special foder til yngel i havedammen fra 0,2mm til 1,5mm Velegnet til yngel fra de er ca. 1 cm op til 10cm. Dette foder kan bruges til både Koi yngel og Guldfiske yngel.Specialfoder til yngel Til all..
Pris fra 79,00 DKK
Ekskl. Moms:63,20 DKK
Yamakoshi Goldfish CC - Komplet foder til Guldfisk
Ikke på lager
Yamakoshi Goldfish CC - Complete Color - det bedste foder til dine GuldfiskHovedfoder, ekstra vækst og farver Udviklet til Guldfisk Flydende foder Anvendelig fra 10°C, hele sæsonenGoldfish Complete Color er et komplet hoved..
Pris fra 59,00 DKK
Ekskl. Moms:47,20 DKK
Yamakoshi Young Koi Advanced - special foder til yngel i havedammen Young Koi Advanced er et avanceret foder som bidrager til hurtig vækst, høj foderoptagelse, høj overlevelse i de første livsstadier. Dette sikres af immun..
Pris fra 79,00 DKK
Ekskl. Moms:63,20 DKK
Viser 1 til 4 af 4 (1 sider)

Bedst sælgende i denne kategori