Menu
Din kurv

Snack's

Lækre og sunde Snack's til Koi og Guldfisk - rige på protein og vitaminer. Giver et energi-boost til dine fisk og så smager de rigtig godt - dine fisk vil elske dig!

Vores produkter består typisk af tørrede Sommerfulgelarver, forskellige tørrede rejer eller små flodkrebs.

Du finder også de meget populære HANZAM Koi Cakes, der gør det til en leg at få dine Koi til at spise af hånden :-)

Yamakoshi HANZAM Koi Cakes - den ideelle snack til håndfodring Nu kan du nemt lære dine koi at spise af din hånd!   Hanzam Koi Cakes er en lille rund 'kiks' som kan flyde og som holder længe i vandet. Den er ca. 20mm i diameter, hvilket gør den veleg..
Pris fra 35,00 DKK
Ekskl. Moms:28,00 DKK
Rig på naturlige proteiner og mineraler - Silkworms er sundt ’slik’ til dine havedamsfisk  Yamakoshi Silkworms er fremstillet af tørrede silkelarver af højeste kvalitet. De er omhyggeligt tørret for at bevare alle de vigtige og gavnlige indholdsstoff..
Pris fra 39,00 DKK
Ekskl. Moms:31,20 DKK
Snack Mix 5 er et komplet mix af 5 forskellige snack - som dine fisk med sikkerhed vil elske Snack Mix 5 er ideelt som tilskudsfoder eller som en ekstra snack eller mellemmåltid til dine Koi og øvrige havedamsfisk.Gammarus (tanglopper) Ferskvandsre..
Pris fra 39,00 DKK
Ekskl. Moms:31,20 DKK
De proteinrige og sunde Tubifex Snack, er et super supplement til den daglige fodring  Dine fisk vil elske en håndfuld Tubifex Snack. De både smager godt, er sjove for fisken og så er de fulde af proteiner. Tubifex er en slægt af børsteorm, der natur..
Pris fra 49,00 DKK
Ekskl. Moms:39,20 DKK
Viser 1 til 4 af 4 (1 sider)