Menu
Din kurv

Yamakoshi VinterVital Special

Yamakoshi VinterVital Special
Yamakoshi VinterVital Special
Yamakoshi VinterVital Special
Yamakoshi VinterVital Special
Yamakoshi VinterVital Special
Yamakoshi VinterVital Special
Yamakoshi VinterVital Special
Yamakoshi VinterVital Special
Yamakoshi VinterVital Special
Pris fra 99,00 DKK
Ekskl. moms: 79,20 DKK

Valgmuligheder

Nulstil produktvalg

Yamakoshi - VinterVital Special - koldtvands foder til alle havedammens fisk

VinterVital Special er et letfordøjeligt specialfoder af høj kvalitet, fremstillet til brug ved kolde vandtemperaturer. Specielt velegnet til opstart efter vinterdvale og som det sidste foder om efteråret.

  • Specielt vinter foder, samt forår og efterår
  • Til alle havedamsfisk
  • Fyldt med vitaminer og let fordøjeligt Wheat Germ
  • Synker til bunden
  • Anvendelig mellem 5°C og 10°C

Når stofskiftet falder ved ca. 10°C bør du anvende et specielt koldvandsfoder til dine fisk. VinterVital Special er udviklet specielt til lave temperaturer i havedammen i vinterperioden, samt forår og efterår. 

Den unikke sammensætning af mere end 30% hvedekim (Wheatgerm) og vitaminer gør at VinterVital Special hurtigt optages og fordøjes. Dette forhindrer forstoppelse og mindsker dermed risikoen for infektioner af skadelige bakterier. Samtidig stimuleres immunsystemet hos dine fisk. Alle disse faktorer er nødvendige for at holde dine fisk sunde i løbet af foråret og efteråret. Vi tilbyder kun VinterVital Special i små 3mm piller, da forskning viser, at fodring med små pillestørrelser bidrager til en bedre fordøjelse hos både store og små fisk. 

Dette er et synkefoder, som alle fisk i din havedam kan have glæde og gavn af. Det kan med fordel også benyttes, fx ved sygdom og stress blandt dine fisk i havedammen. Stress kan bl.a. opstå ved besøg af Fiskehejre eller andre rovdyr. I disse situationer, ser man ofte at fiskene bliver på bunden og ikke søger mod overfladen, for at spise og derfor kan VinterVital Special eller Energy Mix Sinking, være en sikkerhed for dine fisk.

 

Ved ca. 5°C bør du ikke længere fodre din fisk og fodring bør stoppes helt for at undgå ophobning af uspist foder i havedammen, hvilket blot vil resultere i øget algevækst i løbet af næste sommer sæson.

Eneste undtagelse er Stør, som skal have foder året rundt. Til dette formål kan VinterVital Special også benyttes. Derved sikrer du dig, at dine øvrige havedamsfisk ikke indtager det meget proteinrige og fede størfoder og tager skade, fordi de ikke kan fordøje det, i det kolde vand.

Dine Stør kan sagtens klare sig med VinterVital Special.

Indholdsfortegnelse

Rå protein37,0 %
Fedt6,0 %
Rå fibre3,5 %
Rå aske7,0 %
Fosfater, total0,8 %
Vitamin A 22.500 IE/kg
Vitamin D33.000 IE/kg
Vitamin C300 mg/kg
Vitamin E200 mg/kg
  
Pakningsstørrelser1,5kg, 3,5kg, 8kg (ca. 2,5L, 6L og 13L)
Pillestørrelse3mm
Litervægtca. 600g

Indeholder i øvrigt: Majs, Soja, Hvidt fiskemel, Lermineraler og Paprika

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
Dårlig God