Menu
Din kurv

Yamakoshi Top Growth

Yamakoshi Top Growth
Yamakoshi Top Growth
Yamakoshi Top Growth
Yamakoshi Top Growth
Yamakoshi Top Growth
Yamakoshi Top Growth
Yamakoshi Top Growth
Yamakoshi Top Growth
Yamakoshi Top Growth
Yamakoshi Top Growth
Yamakoshi Top Growth
Pris fra 169,00 DKK
Ekskl. moms: 135,20 DKK

Valgmuligheder

Nulstil produktvalg

Yamakoshi Top Growth - proteinfoder til intensiv vækst og flotte farver hos Koi 

Top Growth er et komplet foder til Koi, lavet af ingredienser af meget høj kvalitet. Det er formuleret på en sådan måde, at Koi udvikler en slank form samtidig med en meget hurtig vækst. De tilsatte naturlige farvepigmenter (Spirulina og Astaxanthin) garanterer skarpe og lyse kontrastfarver. Derudover er Top Growth beriget med Prebiotika og Probiotika for at understøtte tarmfloraen. 

 

 

  • Vækstfoder med naturlige farvepigmenter
  • Giver en balanceret vækst og smukke farve
  • Indeholder Insektmel, Bio-Mos, Omega-3 rige Alger mv.
  • Minimal belastning af vand og filter
  • Flyder på overfladen, anvendelig fra 15°C

 

 

Især i en ung alder har Koi et højt vækstpotentiale, der kan udnyttes med et afbalanceret høj-protein foder, som Top Growth.

For at give dette foder den bedste smag og fordøjelighed, er der kun brugt ingredienser af højeste kvalitet. Desuden er protein/fedt-forholdet afbalanceret til at maksimere væksten af dine Koi og samtidig holde dem i en smuk, slank tilstand, uden at de bliver deforme.

 

Top Growth indeholder Beta-Glucaner, Astaxanthin, Spirulina, Carotenoid, samt Inulin. Ingredienser der opbygger det naturlige immunforsvar og styrker farverne, så dine Koi opnår et fremragende helbred, en generel høj sundhedstilstand, samtidig med at de bliver store og flotte!

 

Unikke ingredienser til dine Koi

I Top Growth indgår ingredienser, såsom det bedste fiskemel og FORPLUS™, som er rig på essentielle Omega-3-fedtsyrer, sammen med Astaxanthin og Spirulina, som er rig på Carotenoider, der intensiverer farverne. Naturlige olier og insektmel er med til at give smag og samtidig erstatte dele af fiskemel og fiskeolie i produktionen af dette foder.

BIO-MOS® er kendt for at binde og fjerne patogene bakterier i fordøjelsessystemet - forbedrer tarmfloraen hos dine Koi og øger immunforsvaret.

BIOPLEX® indeholder bl.a. zink, kobber, mangan og jern, hvilket giver forbedret sundhed, vækst og vitalitet hos dine Koi.

FORPLUS™ (Fish Oil Replacement Plus) er en algebaseret erstatning for fiskeolie, der rig på bl.a Omega-3. 

Insektmel som giver god smag og ikke mindst erstatter en del af det fiskemel der normalt benyttes.

Desuden er der tilsat Montmorillonite ler, som absorberer og binder affaldsstoffer i fordøjelsessystemet. Det er rig på calcium, magnesium and sporstoffer, som forbedrer fordøjelsen, skin kvaliteten og farvepigmenterne!

Top Growth er baseret på Wheat Germ, som er rigt på E-vitamin, essentielle fedtsyrer, mineraler og er letfordøjeligt. 

Top Growth er et meget vand stabilt foder, hvilket betyder, at belastning af filter og misfarvning af vandet vil være minimal.

 

Farveforbedring

Top Growth indeholder desuden Astaxanthin og Spirulina, der begge indeholder Carotenoid. Carotenoider er naturlige plante pigmenter med farverne, gul, orange, rød eller violet, der bruges til at styrke farverne hos Koi. 

 

Indholdsfortegnelse

Rå protein49,0 %
Fedt8,0 %
Rå fibre1,4 %
Rå aske9,5 %
Fosfater, total0,94 %
Astaxanthin20 mg/kg
Vitamin A27.900 IE/kg
Vitamin C, stabil500 mg/kg
Vitamin D32.212 IE/kg
Vitamin E250 mg/kg
  
Pakningsstørrelser2kg og 5kg (ca. 5L og 12L)
Pillestørrelse3mm og 6mm
Litervægtca. 400g

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
Dårlig God