Menu
Din kurv

Yamakoshi Japan Mix OSW

Yamakoshi Japan Mix OSW
Yamakoshi Japan Mix OSW
Yamakoshi Japan Mix OSW
Yamakoshi Japan Mix OSW
Yamakoshi Japan Mix OSW
Yamakoshi Japan Mix OSW
Vi anbefaler Sommer i havedammen
Yamakoshi Japan Mix OSW
Yamakoshi Japan Mix OSW
Yamakoshi Japan Mix OSW
Yamakoshi Japan Mix OSW
Yamakoshi Japan Mix OSW
Yamakoshi Japan Mix OSW
Yamakoshi Japan Mix OSW
Pris fra 125,00 DKK
149,00 DKK
Ekskl. moms: 100,00 DKK

Valgmuligheder

Nulstil produktvalg

Yamakoshi Japan Mix OSW - vores mest solgte fodermix til Koi

 

Japan Mix OSW (Orange - Spirulina – Wheat Germ) er en overdådig og luksuriøs blanding af tre top foder produkter til Koi.

  • Sommerfoder
  • Hovedfoder, blanding
  • Flyder på overfladen
  • Anvendelig fra 15°C, hele sommersæsonen

 

Nyt forbedret produkt

Japan Mix OSW er blevet forbedret på flere punkter og indeholder nu endnu flere gavnlige ingredienser til dine Koi. En stor del af den fiskeolie der er i foderet, er blevet erstattet af FORPLUS™, som udvundet fra alger. På den måde er det ikke længere nødvendigt at fange fisk - for at lave fiskefoder! Endvidere er der mange nye og gavnlige ingredienser i det Pre-Mix der indgår som basis i Japan Mix OSW. 

 

 

 

BIO-MOS® som er kendt for at binde og fjerne patogene bakterier i fordøjelsessystemet - forbedre tarmfloraen hos dine Koi og øge immunforsvaret.

BIOPLEX® som indeholder bl.a. zink, kobber, mangan og jern, hvilket giver forbedret sundhed, vækst og vitalitet hos dine Koi.

FORPLUS™ (Fish Oil Replacement Plus) som er en algebaseret erstatning for fiskeolie, der rig på bl.a Omega-3.

 

Montmorillonite ler

Endvidere er der tilsat Montmorillonite ler, som absorberer og binder affaldsstoffer i fordøjelsessystemet. Det er rig på calcium, magnesium and sporstoffer, som forbedrer fordøjelsen, skin kvaliteten og farvepigmenterne!

 

Unikke egenskaber

 

Japan Mix OSW (Orange - Spirulina – Wheat Germ) er en overdådig og luksuriøs blanding af tre top foder produkter til Koi. I dette specielle Japan Mix er alle de gode elementer fra Orange, Spirulina og Wheat Germ forenet – hvilket giver dine Koi følgende fordele: 

 

 

  • Ingredienser af højeste kvalitet, såsom det bedste fiskemel, fiskeolie og FORPLUS™, som er rig på essentielle Omega-3-fedtsyrer.
  • Astaxanthin, paprika og Spirulina, som er rig på Carotenoider der intensiverer farverne.
  • Prebiotic som er fødekilde for positive tarmbakterier.
  • Hvedekim, som er rig på E-vitamin, organiske syrer og mineraler.

 

 

Orange
Orange er et førsteklasses foder til Koi, med et højt indhold af Carotenoider. Alle ingredienser er omhyggeligt udvalgt til at give god smag, høj fordøjelighed og konstant kvalitet. Organiske syrer anvendes i Orange til yderligere at forbedre fordøjelsen. Samtidig vil det høje indhold af fiskemel og vegetabilske proteiner, sikre en høj vækstrate og en korrekt og slank form på dine Koi. Orange indeholder Astaxanthin og Paprika der er rig på Carotenoider. Det er Carotenoider der giver Koi deres smukke levende farver.

 

Spirulina

Spirulina er også rig på Carotenoider. Dette foder er baseret på ingredienser af høj kvalitet og indeholder et højt niveau af Astaxanthin og Spirulina, som begge anvendes til at forbedre farverne på Koi karper.

Ved siden af Carotenoider indeholder Spirulina essentielle aminosyrer og fedtsyrer såsom EPA og DHA, samtidig med et stort antal af vitaminer og mineraler, som er vigtige for et godt helbred.
Spirulina er desuden beriget med præbiotisk Inulin, som er kostfibre der har en gavnlig effekt på fordøjelsen.

Wheat Germ

Wheat Germ (Hvedekim) er et super foder, når det gælder om at holde Koi i en god og stabil stand hele sæsonen. Udover fiskeprodukter, vegetabilske proteiner er den vigtigste ingrediens, hvedekim. Hvedekim er rig på E-vitamin, essentielle fedtsyrer, mineraler og er letfordøjeligt.

Hvedekim er beriget med et præbiotikum, der fungerer som fødekilde for de positive bakterier i tarmsystemet. Disse bakterier er vigtige for en god tarmflora og et godt helbred, hvilket er af stor betydning for den samlede sundhedstilstand af fisken.
Wheat Germ bruges ofte som grundfoder hos opdrættere.

I Yamakoshi Japan Mix OSW er Wheatgerm mixet med Orange og Spirulina, som giver dig den bedste kombination, i ét foder, til dine Koi!

 

Alt i alt er Japan Mix OSW et let fordøjeligt foder, som kan bruges som hovedfoder hele sommersæsonen. Dine Koi vil holde sig sunde og raske, samtidig med de opnår en jævn vækst og flotte farver!

 

Indholdsfortegnelse

Rå protein40,0 %
Fedt7,0 %
Rå fibre1,8 %
Rå aske8,8 %
Fosfater, total1,3 %
Vitamin A25.400 IE/kg
Vitamin D31.950 IE/kg
Vitamin E280 mg/kg
Vitamin C, stabil360 mg/kg
  
Pakningsstørrelser 2kg, 5kg (ca. 5L og 13L)
Pillestørrelse3mm, 6mm
Litervægtca. 380g

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
Dårlig God

Måske disse produkter også er noget for dig?

Andre købte også