Menu
Din kurv

Yamakoshi Energy Mix Sinking

Yamakoshi Energy Mix Sinking
Yamakoshi Energy Mix Sinking
Yamakoshi Energy Mix Sinking
Yamakoshi Energy Mix Sinking
Yamakoshi Energy Mix Sinking
Yamakoshi Energy Mix Sinking
Yamakoshi Energy Mix Sinking
Yamakoshi Energy Mix Sinking
Yamakoshi Energy Mix Sinking
Pris fra 99,00 DKK
Ekskl. moms: 79,20 DKK

Valgmuligheder

Nulstil produktvalg

Yamakoshi Energy Mix Sinking - koldtvands foder til alle havedammens fisk og Stør

Energy Mix Sinking er et synkende koldtvandsfoder til alle havedammens fisk og Stør. Specielt velegnet som det sidste foder om efteråret - men også opstart efter vinterdvale og til dine Stør hele vinteren.
  • Koldtvandsfoder - til alle havedamsfisk også Stør
  • Højt fedtindhold - godt før og efter vinter 
  • Synker til bunden
  • Anvendelig mellem 8°C og 12°C - Stør hele vinteren
Dette mix består af to forskellige synkende typer foder - en lys og en mørk. Især den mørke har en kraftig duft, som er specielt egnet til Stør da de ser dårligt og lugter sig frem til deres foder. Begge typer er dog let fordøjelige med ingredienser af høj kvalitet, fremstillet til brug ved kolde vandtemperaturer. 
 
Energy Mix Sinking indeholder bl.a. FORPLUS™ (Fish Oil Replacement Plus) som er en algebaseret erstatning for fiskeolie, der er rig på bl.a Omega-3. Endvidere er der Krill i den mørke pille, hvilket er med til at give den kraftige duft som tiltrækker Stør.
Fedtindholdet i Energy Mix Sinking er højt, sammenlignet med andre typer af foder. Dette gør at dine Koi og andre havedamsfisk kan opbygge et større fedtlag, som de kan tære på igennem vinteren. Igen i det tidlige forår kan du med fordel benytte dette foder, så dine fisk kan få genopbygget deres fedtdepoter efter vinteren. 
 
Når stofskiftet falder ved ca. 10°C bør du anvende et specielt vinter foder som Energy Mix Sinking, hvis fodring fortsat ønskes. Ved vandtemperaturer under 5°C bør du ikke længere fodre din fisk - Stør undtaget.

Fodring af Stør i vinterperioden:

Stør skal have foder året rundt og ved temperaturer under 8-10°C kan du med fordel benytte Energy Mix Sinking. Stør kan sagtens klare sig med Energy Mix Sinking og der er flere grunde til at Energy Mix Sinking er et bedre valg til Stør i vinterperioden end traditionel størfoder. 

  1. Du sikrer dig, at dine øvrige havedamsfisk ikke indtager det meget proteinrige og fede størfoder og tager skade, fordi de ikke kan fordøje det, i det kolde vand. 
  2. Energy Mix Sinking belaster dit vand og filter mindre end traditionel størfoder. Derved undgår du en ophobning af fx foderrester og fosfat, som kan give risiko for algevækst i det tidlige forår.

Fodring af Stør kan forsættes hele vinteren med dette foder og det anbefales kun at give én gang, sen aften.

Husk altid at fodermængden skal reduceres i takt med at temperaturen falder.

Indholdsfortegnelse

Rå protein36,0 %
Fedt9,0 %
Rå fibre1,9 %
Rå aske5,5 %
Fosfater, total0,7 %
Vitamin A 11.300 IE/kg
Vitamin D1.860 IE/kg
Vitamin C (stabil)425 mg/kg
Vitamin E220 mg/kg
  
Pakningsstørrelser1,5kg, 3,5kg (ca. 2,5L og 6L)
Pillestørrelse4,5mm
Litervægtca. 600g

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
Dårlig God