Menu
Din kurv

Yamakoshi

Yamakoshi Koifoder, når kun det bedste er godt nok

Yamakoshi er vores eget fodermærke. I denne foderserie finder du specielt udvalgte produkter, af høj kvalitet - til rigtig gode priser. Vi tilstræber at finde og udvælge det bedste foder til dine Koi. Yamakoshi serien er en af de mest omfattende til Koi karper i Danmark - med over 15 forskellige foder typer, specielle foder-mix, foder til yngel og lækre snacks. Yamakoshi er blandt det billigste Koifoder på markedet i Danmark og det er uden at gå på kompromis med kvaliteten.

 

Lidt om navnet Yamakoshi: Navnet er inspireret af det bjergrige område Yamakoshi i Japan, der for omkring 200 år siden var fødestedet for Nishikigoi (Koi). Yamakoshi i Niigata-regionen har helt unikke forhold til opdræt af Koi. Området har den dag i dag, den højeste koncentration af Koi opdrættere i verden. Det er derfor ikke overraskende, at utallige Koi forhandlere og private havedamsejere, hvert år besøger netop dette område.

Den almindelige karpe blev indført fra Kina til Japan, hvor selektiv avl i 1820'erne i Niigata-regionen, resulterende i de Koi vi kender i dag.

Ordet Koi kommer fra japansk, og betyder egentligt blot ’karpe’. Det omfatter både den kedelige grå fisk og de fremavlede farverige arter. Hvad der er kendt som Koi herhjemme, omtales mere specifikt som Nishikigoi i Japan.

På japansk, er Koi synonym med et andet ord, der betyder ’hengivenhed’ eller ’kærlighed’. Koi er derfor symboler på kærlighed og venskab i Japan. Koi bliver ofte også behandlet med stor kærlighed og ses som ’held og lykke’ bringende.

 

Hos KOIMAD.dk har vi også en forkærlighed for Koi. Vi mener at kun det bedste er godt nok, når det kommer til foder.
Det er derfor vi tør skrive: PREMIUM – QUALITY – SELECTION på vores Yamakoshi foder!

 

Læs mere om vores foderkvalitet og få gode råd til fodring her...

Basis foder til Koi karper, Guldfisk og andre typer fisk i havedammen All Season indeholder alt det dine fisk har brug for i et dagligt foder. De opretholder en jævn vækst, pæne farver og et sundt immunforsvar. Med All Season klare..
495,00 DKK
Ekskl. Moms:396,00 DKK
Yamakoshi Allround Mix - Basis 4-fodermix med BIOPLEX® til alle havedamsfiskHovedfoder, mixet af 4 forskellige fodertyper Til alle havedammens fisk Flyder på overfladen Anvendelig fra 10°C, hele sæsonenNyt forbed..
Pris fra 109,00 DKK
Ekskl. Moms:87,20 DKK
  Yamakoshi Baby Koi Essential - special foder til yngel i havedammen fra 0,2mm til 1,5mm Velegnet til yngel fra de er ca. 1 cm op til 10cm. Dette foder kan bruges til både Koi yngel og Guldfiske yngel.Specialfoder til yngel Til alle typer havedams..
Pris fra 79,00 DKK
Ekskl. Moms:63,20 DKK
Yamakoshi Color & Growth - farve, vækst og sundhed til dine Koi Yamakoshi Color & Growth er sammensat, så det giver optimale farver og jævn vækst til dine Koi i sommersæsonen. Det er baseret på Wheat Germ som giver vitalitet og støtter vækst og udvik..
Pris fra 199,00 DKK
Ekskl. Moms:159,20 DKK
Yamakoshi - Energy Mix Sinking - koldtvands foder til alle havedammens fisk og StørEnergy Mix Sinking er et synkende koldtvandsfoder til alle havedammens fisk og Stør. Specielt velegnet som det sidste foder om efteråret - men ..
Pris fra 99,00 DKK
Ekskl. Moms:79,20 DKK
Yamakoshi HANZAM Koi Cakes - den ideelle snack til håndfodring Nu kan du nemt lære dine koi at spise af din hånd!   Hanzam Koi Cakes er en lille rund 'kiks' som kan flyde og som holder længe i vandet. Den er ca. 20mm i diameter, hvilket gør den veleg..
Pris fra 35,00 DKK
Ekskl. Moms:28,00 DKK
Yamakoshi Japan Mix OSW
Vi anbefaler
Yamakoshi Japan Mix OSW - vores mest solgte fodermix til Koi   Japan Mix OSW (Orange - Spirulina – Wheat Germ) er en overdådig og luksuriøs blanding af tre top foder produkter til Koi.Sommerfoder Hovedfoder, blanding Flyder på overfladen Anvendelig..
Pris fra 149,00 DKK
Ekskl. Moms:119,20 DKK
Yamakoshi Jumbo Mix - 8mm piller til store Koi  Jumbo Mix i 8mm piller er specielt velegnet til store Koi over 50-60cm. Det er et mix der er sammensat med hovedvægt på at holde dine Koi sunde og farverige og give en jævn vækst.  Hovedfoder, mixet o..
Pris fra 179,00 DKK
Ekskl. Moms:143,20 DKK
Rig på naturlige proteiner og mineraler - Silkworms er sundt ’slik’ til dine havedamsfisk  Yamakoshi Silkworms er fremstillet af tørrede silkelarver af højeste kvalitet. De er omhyggeligt tørret for at bevare alle de vigtige og gavnlige indholdsstoff..
Pris fra 39,00 DKK
Ekskl. Moms:31,20 DKK
Snack Mix 5 er et komplet mix af 5 forskellige snack - som dine fisk med sikkerhed vil elske Snack Mix 5 er ideelt som tilskudsfoder eller som en ekstra snack eller mellemmåltid til dine Koi og øvrige havedamsfisk.Gammarus (tanglopper) Ferskvandsre..
Pris fra 39,00 DKK
Ekskl. Moms:31,20 DKK
Yamakoshi Top Growth - proteinfoder til intensiv vækst og flotte farver hos Koi  Top Growth er et komplet foder til Koi, lavet af ingredienser af meget høj kvalitet. Det er formuleret på en sådan måde, at Koi udvikler en slank form samtidig med en me..
Pris fra 169,00 DKK
Ekskl. Moms:135,20 DKK
De proteinrige og sunde Tubifex Snack, er et super supplement til den daglige fodring  Dine fisk vil elske en håndfuld Tubifex Snack. De både smager godt, er sjove for fisken og så er de fulde af proteiner. Tubifex er en slægt af børsteorm, der natur..
Pris fra 49,00 DKK
Ekskl. Moms:39,20 DKK
Yamakoshi - VinterVital Special - koldtvands foder til alle havedammens fisk VinterVital Special er et letfordøjeligt specialfoder af høj kvalitet, fremstillet til brug ved kolde vandtemperaturer. Specielt velegnet til opstart efter vinterdvale og so..
Pris fra 99,00 DKK
Ekskl. Moms:79,20 DKK
Specielt god ved lave vandtemperaturer - men kan bruges hele året, som et godt basisfoder. Yamakoshi - Wheat Germ er et foder af høj kvalitet, der holder dine Koi og andre havedamsfisk i topform hele året rundt. Takket være..
Pris fra 139,00 DKK
Ekskl. Moms:111,20 DKK
Yamakoshi Young Koi Advanced - special foder til yngel i havedammen Young Koi Advanced er et avanceret foder som bidrager til hurtig vækst, høj foderoptagelse, høj overlevelse i de første livsstadier. Dette sikres af immun..
Pris fra 79,00 DKK
Ekskl. Moms:63,20 DKK
Viser 1 til 15 af 15 (1 sider)