Menu
Din kurv

Takazumi Yugen - Immun Boost til Koi

Takazumi Yugen - Immun Boost til Koi
Takazumi Yugen - Immun Boost til Koi
Takazumi Yugen - Immun Boost til Koi
Takazumi Yugen - Immun Boost til Koi
Takazumi Yugen - Immun Boost til Koi
Takazumi Yugen - Immun Boost til Koi
Takazumi Yugen - Immun Boost til Koi
Pris fra 299,00 DKK
Ekskl. moms: 239,20 DKK

Valgmuligheder

Nulstil produktvalg

Takazumi Yugen - det ultimative immun boost! 

Med Takazumi Yugen får du et hidtil uset løft af immunforsvaret hos dine Koi. Uanset alder på dine Koi, vil fodring med Yugen resultere i et veludviklet og optimalt fungerende immunsystem, på meget kort tid.

 

  • Hidtil uset effekt på immunsystemet
  • Immunboost forår og efterår
  • Bør anvendes 4 gange af 5 dage i sæsonen

 

Takazumi Yugen er et fuldfoder til Koi med en tilføjet bakteriel immunmodulator, der giver hidtil uset effekt på immunsystemet hos Koi. Dette kommer til udtryk i en forbløffende vækst, spektakulær farve udvikling og frem for alt, en stærk forbedring af den naturlige modstand. Du opnår en væsentlig forbedring af immunforsvaret, så dine Koi langt bedre kan klare sig og modstå fx. sygdomsfremkaldende bakterier, svampeangreb osv.

 

Brug Takazumi Yugen i stedet for det normale foder - fire gange om året i 5 dage - med intervaller på mindst to måneder. Anbefales som minimum kort før og kort efter vinterperioden!

 

 

Udviklingen af Yugen

Yugen er udviklet af professor John Stanford og fru Cynthia Stanford. De har dedikeret deres liv til at forske i hvordan man kan styrke immunsystemet hos mennesker og dyr. År lange tests og undersøgelser har resulteret i dette ultimative immun boost til Koi karper. Yugen er en co-produktion mellem BioEos [GB] og Takazumi [NL].

 

Selvom vi er tilbøjelige til at identificere bakterier med alle former for ubehagelige sygdomme, er de fleste af alle mikroorganismer helt uskadelige. Desuden er nogle helt uundværlige for både vores og dyrs trivsel. Desværre har vi ofte travlt med udrydde mikroskopisk 'utøj' i hverdagen, hvilket forringer vores muligheder at udnytte de 'gode' bakterier.

Professor John Stanford og hans kone Cynthia har gjort forskning i immunsystemet til deres livsværk. Håbet er at fremme den menneskelige modstandsevne (immunforsvaret) så kroppen selv kan bekæmpe og udrydde sygdomme, som fx spedalskhed og cancer. I Uganda i Afrika opdagede de en mikroorganisme, der viste sig at kunne booste immunsystemet til at blive så effektivt, at det modsætter sig disse frygtede sygdomme. Baseret på denne mikroorganisme og andre forskellige bakteriestammer, er der blevet udviklet flere produkter til forbedring af menneskers og dyrs naturlige modstand.

Dette ultimative immun boost, er nu tilgængeligt for dine Koi!

 

Prøv Yugen allerede i dag...

 

Se mere om Takazumi Foder System herunder, for en mere omfattende foderplan med Yugen.

 

Indholdsfortegnelse

 

Fiskemel, Fiskeolie, Vegetabilske olier, Hvedekim (WheatGerm), Korn, Aminosyrer og og immunomodulator bioprotein 00635-en.

 

Kulhydrater41,0 %
Råprotein35,0 %
Råfedt7,0 %
Råfiber2,5 %
Råaske6,0 %
Fosfor0,9 %
Vitamin A750 IU/kg
Vitamin D3110 IU/kg
Vitamin E275 mg/kg
Vitamin C, stabil450 mg/kg
Cu (kobbersulfat)5,0 mg/kg
Astaxanthin10,0 mg/kg
  
Pillestørrelse4,5mm

 

Takazumi Foder System

I Takazumi serien finder du produkter til alle årstider og alle temperaturer. Ved at benytte Takazumi foder og følge nedenstående anvisninger, vil du opleve sunde og vitale Koi, som vokser jævnt uden misdannelser - samtidig med at farverne forbedres. Endvidere en minimal belastning af dit filtersystem og derfor bedre forudsætninger for en havedam i biologisk balance, med klart vand.

 

 

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
Dårlig God