Menu
Din kurv

Takazumi Friend Mix - Basisfoder i 6mm

Takazumi Friend Mix - Basisfoder i 6mm
Takazumi Friend Mix - Basisfoder i 6mm
549,00 DKK
Ekskl. moms: 439,20 DKK

Takazumi Friend Mix - basisfoder i 6mm til Koi - til en rigtig god pris

Takazumi Friend Mix er et komplet og økonomisk Koi foder, som støtter farve udviklingen og væksten. Det er blevet udviklet for at kunne opfylde behovet for et prisbilligt kvalitetsfoder. Takazumi Friend Mix er kvalitet, ligesom de øvrige produkter i Takazumi serien - her bliver der aldrig gået på kompromis! 

  • God kvalitet og god pris
  • Basisfoder til Koi og andre havedamsfisk
  • Kan anvendes fra 12°C

Takazumi Friend Mix sikrer sunde og robuste Koi, med flotte farver. Friend Mix fås kun i 10kg og en pillestørrelse på 6mm - det sikrer til gengæld en god pris på produktet. Omhyggeligt udvalgte råvarer er din garanti for et kvalitets produkt. Du får et foder med en høj optagelses hos dine Koi - det betyder samtidig mindre foderrester og affaldsstoffer i vandet og minimal belastning af filtersystemet. 

Alle Takazumi produkter er af den bedste kvalitet - det giver bl.a. lang holdbarhed og de garanterer for kvaliteten i uåbnet emballage, indtil udløbsdato - såfremt produktet er opbevare mørkt og køligt.

Kan anvendes ved vandtemperaturer fra 12°C og op.

 

Indholdsfortegnelse

 

Grøntsager og vegetabilske biprodukter. Fremstillet med genetisk modificerede soja, korn, fiskeprodukter og biprodukter, vegetabilske proteinekstrakter, mineraler.

 

Råprotein35,0 %
Fedtstoffer4,1 %
Råfiber3,2 %
Råaske6,0 %
Fosfor0,9 %
Calcium3,7 g/kg
Natrium0,1 g/kg
  
Vitamin A10000 IU/kg
Vitamin D31330 IU/kg
Vitamin E200 mg/kg
Vitamin C, stabil150 mg/kg
  
Pillestørrelse6mm

 

Takazumi Foder System

I Takazumi serien finder du produkter til alle årstider og alle temperaturer. Ved at benytte Takazumi foder og følge nedenstående anvisninger, vil du opleve sunde og vitale Koi, som vokser jævnt uden misdannelser - samtidig med at farverne forbedres. Endvidere en minimal belastning af dit filtersystem og derfor bedre forudsætninger for en havedam i biologisk balance, med klart vand.

 

 

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
Dårlig God