Menu
Din kurv

Takazumi

Med Takazumi Professional Koi Food er du sikret meget konkurrencedygtige priser, på et virkeligt kvalitetsfoder. Takazumi tester, udvikler og udvider til stadighed deres foderserie, til glæde og gavn for dine Koi og andre havedamsfisk. 


Takazumi Foder System

I Takazumi serien finder du produkter til alle årstider og alle temperaturer. Ved at benytte Takazumi foder og følge nedenstående anvisninger, vil du opleve sunde og vitale Koi, som vokser jævnt uden misdannelser - samtidig med at farverne forbedres. Endvidere en minimal belastning af dit filtersystem og derfor bedre forudsætninger for en havedam i biologisk balance, med klart vand.


Et let synkefoder, specielt velegnet til de kolde måneder - men kan med fordel benyttes hele sæsonen Takazumi Easy er godt til mindre aktive koi og et perfekt vinter foder, som med fordel kan benyttes i de kolde måneder. Resten af ..
Pris fra 299,00 DKK
Ekskl. Moms:239,20 DKK
Takazumi Friend - basisfoder i 4,5mm til Koi - til en rigtig god pris Takazumi Friend er et komplet og økonomisk Koi foder, som støtter farve udviklingen og væksten. Det er blevet udviklet for at kunne opfylde behovet for et pris..
549,00 DKK
Ekskl. Moms:439,20 DKK
Takazumi Friend Mix - basisfoder i 6mm til Koi - til en rigtig god pris Takazumi Friend Mix er et komplet og økonomisk Koi foder, som støtter farve udviklingen og væksten. Det er blevet udviklet for at kunne opfylde behovet for e..
549,00 DKK
Ekskl. Moms:439,20 DKK
Takazumi Gold Plus - professionelt foder, der giver god vækst og bemærkelsesværdige farver Med Takazumi Gold Plus får du et top kvalitets foder til dine Koi karper - med et lavt fedtindhold og medium proteinindhold og alle n&..
Pris fra 329,00 DKK
Ekskl. Moms:263,20 DKK
Takazumi High Growth til optimal og hurtig vækst af Koi Takazumi High Growth er et komplet og velafbalanceret professionelt vækst foder til Koi karper.Komplet vækstfoder Optimal og hurtig vækst uden deformation Hø..
Pris fra 329,00 DKK
Ekskl. Moms:263,20 DKK
Takazumi Junior Premium - yngelfoder der giver god modstandsevne og hurtig vækst Takazumi Junior Premium er et komplet, professionelt yngelfoder til yngel fra alle havedammens fisk. Anbefales til fisk med en kropsvægt på ca. 1,5 til 5 gram (ca. 5 til..
Pris fra 199,00 DKK
Ekskl. Moms:159,20 DKK
Takazumi Mix - optimal vækst og intensive farver gennem hele sæsonen Med Takazumi Mix får du et top kvalitets foder til dine Koi karper - der giver optimal hurtig vækst og intensive farver. Det indeholder alle nødvendi..
Pris fra 329,00 DKK
Ekskl. Moms:263,20 DKK
Takazumi Vital - Stimulerer immunsystemet og giver øget modstandsdygtighed Med Takazumi Vital får du en nøje udvalgt cocktail af forskellige ingredienser, der stimulerer immunsystemet hos Koi.Stimulerer og opbygger immunsyste..
Pris fra 329,00 DKK
Ekskl. Moms:263,20 DKK
Takazumi Yugen - det ultimative immun boost!  Med Takazumi Yugen får du et hidtil uset løft af immunforsvaret hos dine Koi. Uanset alder på dine Koi, vil fodring med Yugen resultere i et veludviklet og optimalt fungerend..
Pris fra 299,00 DKK
Ekskl. Moms:239,20 DKK
Takazumi Efterårspakke - SPAR 20%
-20 %
Takazumi Efterårspakke med 3 forskellige produkter - perfekt til afslutning af foder sæsonen Vi har sammensat en lille foderpakke med Takazumi produkter. Den indeholde alt du skal bruge, for at give dine Koi og øvrige havedamsfisk..
879,00 DKK 1.097,00 DKK
Ekskl. Moms:703,20 DKK
Viser 1 til 10 af 10 (1 sider)