Menu
Din kurv

Fish Pharma - KOI Prevention 5kg

Fish Pharma - KOI Prevention 5kg
Fish Pharma - KOI Prevention 5kg
Fish Pharma - KOI Prevention 5kg
Fish Pharma - KOI Prevention 5kg
Fish Pharma - KOI Prevention 5kg
Fish Pharma - KOI Prevention 5kg
Fish Pharma - KOI Prevention 5kg
Fish Pharma - KOI Prevention 5kg
Fish Pharma - KOI Prevention 5kg
Fish Pharma - KOI Prevention 5kg
Fish Pharma - KOI Prevention 5kg
495,00 DKK
Ekskl. moms: 396,00 DKK

KOI Prevention - ét foder der kan det hele...

Med Fish Pharma - KOI Prevention opnår du flere fordele i et og samme foder. KOI Prevention giver dine Koi en optimeret, stabil og jævn vækst og de vil få en væsentligt forbedret tarmfunktion, som giver en høj optagelse af de gavnlige indholdsstoffer i dette foder.

KOI Prevention giver en unik understøttelse af immunsystemet og en reduktion af udskillelsen af ammoniak i vandet.

Samlet set får du sunde og raske fisk og en mindre belastning af dit filtersystem.

 

 

KOI Prevention

  • Optimerer væksten og reducerer ammonium produktionen
  • Støtter immunsystemet fx ved stress eller medicinsk behandling
  • Optimerer fordøjelsesfunktionen og tarmsystemet
  • Bidrager til beskyttelse af slimlaget
  • Bidrager til beskyttelse af den eksterne barriere
  • Med organisk bundne sporstoffer
  • Meget bæredygtig på grund af Omega-3-rige tangalger, der er fri for forurenende stoffer

 

KOI Prevention er udviklet af ’Koi doktor’ Rob Heijmanns som er uddannet veterinær dyrlæge med speciale i bl.a. Koi karper. Han har gennem en årrække afprøvet og testet flere forskellige ingredienser og virksomme indholdsstoffer på hans egen bestand af Koi og i forbindelse med syge Koi som har gået i karantæne, i hans kliniks faciliteter til behandling af Koi.

Rob Heimann er en af få dyrlæger, der beskæftiger sig med Koi sygdomme og som samtidig har brugt sin viden og erfaring til at sammensætte et foder, som vil give en generel høj sundhedstilstand. Hans store interesse for Koi og for at holde dem sund og raske, har over årene ført til udviklingen af en serie af produkter under navnet - Fish Pharma - hvor KOI Prevention nu også indgår.

 

Indhold...

Fish Pharma - KOI Prevention indeholder ikke fiskeolie - denne er erstattet af et tangalge koncentrat, som bl.a. er rig på Omega-3. Disse tangalger er dyrket i beskyttede vandmiljøer og udsættes derfor ikke for samme forurening af tungmetaller, PCB og dioxin, som fisk desværre gør i verdenshavene. Endvidere går der ikke i samme grad fisk til at lave fiske foder - hvilket i sig selv er lidt dobbeltmoralsk.

KOI Prevention er tilsat BIO-MOS® der er udviklet til at fremme de nyttige tarmbakterier, opretholde tarmsundheden og styrke det naturlige immunforsvar. BIO-MOS® er et naturprodukt udvundet af gærstammen Saccharomyces Cerevisiae og det hjælper på fordøjelsen, optimeret optagelse og de patogene kulturer ødelægges fra tarmfloraen. 

Risikoen for tarmbetændelse og nekrose (celle- og vævsdød) nedsættes og evt. unødig belastning af leveren på grund af fedt, elimineres med dette foder. 

Der er endvidere tilsat Actigen® fra cellemembraner - dette styrker og stimulerer de slimproducerende celler i tarm og skind. Dette medvirker til en øget fordøjelse og styrkelsen af slimhinde strukturen, som er meget vigtigt for fisken evne til at beskytte sig bl.a. parasitter.

Alle sporelementer i dette foder er organisk bundet, hvilket også giver bedre absorption i tarmen. 

 

Selv om fedtindholdet er forholdsvis højt i KOI Prevention, så er det ikke skadeligt for dine fisk. Der er sundt og let fordøjeligt, da det kommer fra naturligt tang koncentrat og ikke som sædvanligt fra fiskeolie. Dette er en af de faktorer der bl.a. spiller ind i den mindre forurening og mængde af ammoniak, som dette foder bidrager med.

Både fedt og proteiner er vigtige for dine fisk, dog særligt for syge og stressede fisk. Et forhøjet stofskifte i disse situationer, vil ofte føre til et øget forbrug at proteiner. Men proteiner er også vigtige byggesten i gendannelsen og genopbygningen af skadet væv, muskler, organer og skind. Det høje stofskifte bidrager også negativt til ammoniak udskillelsen og det kan ende med ond cirkel, med konstant syge fisk og et overbelastet vandmiljø!

Ved at tilbyde et højere fedtniveau, kan dine fisk bruge fedtet som energikilde og bruge proteinet til at opbygge muskler, organer osv. efter fx et sygdomsforløb, stress eller medicinsk behandling.

 

Til hele sæsonen...

KOI Prevention kan benyttes hele sæsonen ved alle vandtemperaturer. Det er udviklet til at give en imponerende sund vækst og kan med fordel benyttes som basis foder hele sæsonen. Ønsker du at blande dette foder med andre typer foder, fx til øget farver, anbefales det altid at lade mindst 30% KOI Prevention indgå som basis.

Det er målrettet vinter præparation af dine Koi i efteråret og til foråret vil Koi Prevention hurtigt bringe dine Koi tilbage i topform efter vinterperioden.

Ved sygdomsforløb, stress eller efter medicinsk behandling gives der 100% KOI Prevention.

 

Pillerne er 4-4,5mm i størrelsen (Medium) og der er 5kg i en pose.

Foder 2 til 4 gange om dagen, afhængigt af fiskens størrelse og vandtemperaturen. Foder ikke mere end dine fisk kan spise i løbet af ca. 5 minutter.

 

 

Ingredienser:

Rå protein: 34%

Råfedt: 12%

Kostfibre: 2,4%

Råaske: 7,4%

Fosfor: 1,1%

Calcium: 1,4%

Natrium: 0,2%

 

Tilsætningsstoffer:

Vitamin A: 10000 IU/Kg 

Vitamin D3: 2500 IU/Kg 

Vitamin E: 410 mg/kg 

Vitamin C: 1.000 mg/kg 

 

Sammensætning:

Hvede, Fiskemel, Soyaproteinkoncentrat, Sojabønnemel, Rapsolie, Lecithin, Hvedegluten, Krill, Solsikkefrø, Monocalciumfosfat, Alger, Fiskemelsaft, Inulin

Specifikke tarmflora stabilisatorer og sporstoffer: Se information på posen.

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
Dårlig God