Menu
Din kurv

Foder til Guldfisk

Hos KOIMAD.dk finder du foder til Guldfisk, Shubunkin, Slørhaler, Solaborre og øvrige typer havedamsfisk af højeste kvalitet. Vi har Danmarks største udvalg af guldfiskefoder, til hele sæsonen og alle vandtemperaturer.

Vi har forskellige forderblandinger, der som oftest giver dine fisk det bedste, samlet i et foder. Dette gælder især hvis du både har Koi og Guldfisk i samme havedam.

Vi har Guldfiskefoder helt ned til 1,5mm i pillestørrelse, det giver mulighed for at alle fisk kan få glæde af foderet og yngel og små Guldfisk, i en tidlig alder kan begynde at udvikle deres orange farve.

 

Der er nogle enkle faktorer du bør være opmærksom på, når du køber Guldfiskefoder:

 

  • Foder til Guldfisk skal være af høj kvalitet, med den rigtige sammensætning ingredienser
  • Guldfiskefoder skal have det rigtige indhold af proteiner, fedt og vitaminer
  • Det skal være sammensat, så det er let fordøjeligt for dine Guldfisk
  • Guldfiske foder skal belaste dit filter system mindst muligt

 

Alle disse faktorer er du sikret, når du køber foder til Guldfisk på KOIMAD.dk – vi køber altid ind efter disse få, men vigtige principper!

 

Det eneste du skal huske, er at give de rigtige mængder, på de rigtige tidspunkter af året... men det kan du læse meget mere om i vores foderguide:

Tips til fodering - klik her

 

 

KOIMAD.dk forhandler kun kvalitets guldfiskefoder!

Med den rigtige kvalitet fiskefoder sikrer du dig, at dine guldfisk får den helt rigtige fodersammensætning ift. de ingredienser foderet indeholder. Kun på denne måde får du guldfiskefoder med det korrekte indhold af fedt og vitaminer og som stadig er let for dine Guldfisk at fordøje.

 

Du finder hele udvalget af foder til Guldfisk  og andre havedamsfisk herunder.

Takazumi Vijver menu - Guldfiskefoder
Vi anbefaler
Takazumi Vijver menu, er specielt velegnet til Guldfisk og havedamme med blandet fiskebestand Takazumi Vijver menu eller Havedams menu om man vil, er et komplet foder for alle havedammens fisk. Det er specielt velegnet til Guldfisk og andre almindel..
Pris fra 59,00 DKK
Ekskl. Moms:47,20 DKK
Yamakoshi Allround Mix - Basis 4-fodermix med BIOPLEX® til alle havedamsfiskHovedfoder, mixet af 4 forskellige fodertyper Til alle havedammens fisk Flyder på overfladen Anvendelig fra 10°C, hele sæsonenNyt forbed..
Pris fra 109,00 DKK
Ekskl. Moms:87,20 DKK
  Yamakoshi Baby Koi Essential - special foder til yngel i havedammen fra 0,2mm til 1,5mm Velegnet til yngel fra de er ca. 1 cm op til 10cm. Dette foder kan bruges til både Koi yngel og Guldfiske yngel.Specialfoder til yngel Til alle typer havedams..
Pris fra 79,00 DKK
Ekskl. Moms:63,20 DKK
Yamakoshi - Energy Mix Sinking - koldtvands foder til alle havedammens fisk og StørEnergy Mix Sinking er et synkende koldtvandsfoder til alle havedammens fisk og Stør. Specielt velegnet som det sidste foder om efteråret - men ..
Pris fra 99,00 DKK
Ekskl. Moms:79,20 DKK
Yamakoshi Goldfish Basic - Komplet basisfoder til Guldfisk og andre typer havedamsfiskHovedfoder, basis Til alle typer havedamsfisk Flyder på overfladen Anvendelig fra 8°C, hele sæsonenGoldfish Basic er et komplet foder til..
Pris fra 119,00 DKK
Ekskl. Moms:95,20 DKK
Yamakoshi Goldfish CC - Complete Color - det bedste foder til dine GuldfiskHovedfoder, ekstra vækst og farver Udviklet til Guldfisk Flydende foder Anvendelig fra 10°C, hele sæsonenGoldfish Complete Color er et komplet hoved..
Pris fra 59,00 DKK
Ekskl. Moms:47,20 DKK
Premium Sticks - med Wheat Germ, til Guldfisk og øvrige havedamsfisk Premium Sticks - med Wheat Germ er et hovedfoder, primært til Guldfisk. Premium Sticks kan dog med fordel også benyttes som et let opstarts foder til Koi. Wheat ..
Pris fra 49,00 DKK
Ekskl. Moms:39,20 DKK
Snack Mix 5 er et komplet mix af 5 forskellige snack - som dine fisk med sikkerhed vil elske Snack Mix 5 er ideelt som tilskudsfoder eller som en ekstra snack eller mellemmåltid til dine Koi og øvrige havedamsfisk.Gammarus (tanglopper) Ferskvandsre..
Pris fra 39,00 DKK
Ekskl. Moms:31,20 DKK
Yamakoshi - VinterVital Special - koldtvands foder til alle havedammens fisk VinterVital Special er et letfordøjeligt specialfoder af høj kvalitet, fremstillet til brug ved kolde vandtemperaturer. Specielt velegnet til opstart efter vinterdvale og so..
Pris fra 99,00 DKK
Ekskl. Moms:79,20 DKK
Yamakoshi Young Koi Advanced - special foder til yngel i havedammen Young Koi Advanced er et avanceret foder som bidrager til hurtig vækst, høj foderoptagelse, høj overlevelse i de første livsstadier. Dette sikres af immun..
Pris fra 79,00 DKK
Ekskl. Moms:63,20 DKK
Viser 1 til 10 af 10 (1 sider)