Menu
Din kurv

Economy - billigt foder

Yamakoshi Economy Selection - Danmarks billigste fiskefoder til havedamsfisk!

Yamakoshi Economy er vores eget økonomi kvalitetsmærke med fiskefoder til alle havedammens forskellige fisk. Her finder du specielt udvalgte produkter, af høj kvalitet - til landets bedste priser. 

Vi tilstræber at finde og udvælge det bedste foder til dine havedamsfisk.

Hvordan kan det gøres så billigt?
Det er ret enkelt - vi køber bare stort ind og vi har sparet spanden væk. Så kan du leve med at få leveret i pose og er du villig til, også at købe en lidt større mængde - ja så er der masser af penge at spare... 

✔ Leveres i pose - du har sikkert en spand
✔ Køb lidt mere - spar meget
✔ God kvalitet - lav pris

I serien finder du primært Koifoder, samt fodermix, som også er velegnede til Guldfisk og havedamme med blandet fiskebestand!


Economy Color 6kg og 15kg
Fast lav pris
Economy Color med Spirulina - er et komplet basisfoder til Koi og andre havedamsfisk. ✔ Basis foder, med Spirulina og Wheatgerm✔ Til alle typer havedamsfisk✔ Flyder på overfladen✔ Anvendelig fra 12°C, hele sæsonen Economy Color er beriget med naturli..
Pris fra 300,00 DKK
Ekskl. Moms:240,00 DKK
Economy High Grow 6kg og 15kg
Fast lav pris
Economy High Grow - vækst og farve til Koi kaper.  Economy High Grow er et udpræget vækstfoder til dine Koi karper, med farveforbedrende egenskaber. ✔ Højt protein indhold og minimal forurening af vandet ✔ Indehol..
Pris fra 350,00 DKK
Ekskl. Moms:280,00 DKK
Economy Multi Mix 6kg og 15kg
Fast lav pris
Economy Multi Mix er et foder mix til Koi karper, Guldfisk og andre typer fisk i havedammen. ✔ Hovedfoder, mixet✔ Til alle typer havedamsfisk✔ Flyder på overfladen✔ Anvendelig fra 10°C, hele sæsonen Economy Multi Mix er en blanding af fire komplette ..
Pris fra 250,00 DKK
Ekskl. Moms:200,00 DKK
Economy Pond 6kg og 15kg
Fast lav pris
Economy Pond er et komplet basisfoder til alle havedamsfisk. ✔ Basis foder med Wheat Germ✔ Til alle typer havedamsfisk✔ Flyder på overfladen✔ Anvendelig fra 10°C, hele sæsonen Det indeholder fiskemel, fiskeolie og Whe..
Pris fra 200,00 DKK
Ekskl. Moms:160,00 DKK
Viser 1 til 4 af 4 (1 sider)