Menu
Din kurv

Reservedele & Tilbehør

Her finder du reservedele til mange af vores produkter, fx nye dele til pumper, membraner til luftpumper og ny pære til din UV. 

Ekspanderende skum til opbygning af havedam, stensætninger og vandfald Bruges til fastgørelse af sten omkring havedammen og udfylde huller og hulrum. Den sorte farve falder naturligt i med omgivelserne og skygger fra sten. Kan også..
119,00 DKK
Ekskl. Moms:95,20 DKK
Aquaforte Membransæt til Hi-Blow AP-serie
Nyhed
Membransæt til Aquaforte Hi-Blow AP-serie Efter lang og kontinuerlig brug af luftpumpen, kan membranerne blive slidt og trænge til at blive udskiftet. Membransæt til Aquaforte Hi-Blow AP-serie findes i 3 størrelser. Membran..
Pris fra 49,00 DKK
Ekskl. Moms:39,20 DKK
Aquaforte Membransæt til Hi-Flow V-serie
Nyhed
Membransæt til Aquaforte Hi-Flow V-serie luftpumper Efter lang og kontinuerlig brug af luftpumpen, kan membranerne blive slidt og trænge til at blive udskiftet.Aquaforte Hi-Flow V-serie findes i 4 størrelser og hver pumpe har..
Pris fra 59,00 DKK
Ekskl. Moms:47,20 DKK
Effektivt middel til limning, tætning og forsegling i havedammen AquaForte SuperStrong anvendes som konstruktionsklæbemiddel, fugemasse og tætningsmasse og er baseret på MS Polymer lim.100% vandtæt Limer under vand..
Pris fra 159,00 DKK
Ekskl. Moms:127,20 DKK
AUGA MD3-Splitter - 3-vejs fordeler
Nyhed
MD3-splitter til fordeling af vandstrømme i 2 retninger Fordeleren benyttes i havedammen til enten at fordele vandstrømmen eller samle vandstrømmen. MD3-splitteren har mange funktioner og giver mulighed for at styre dit flow ru..
279,00 DKK
Ekskl. Moms:223,20 DKK
Ekstra pløkker til Aquaforte Garden Defence Pakke med 10 stk. pløkker til det elektriske Garden Defence hegn. Måler 60 cm (50 cm til "knæk")..
129,00 DKK
Ekskl. Moms:103,20 DKK
Smart gennemføring til Super UV enhederne, som gør det nemt at udskifte og vedligeholde din UV Med denne gennemføring kan du montere din Super UV ind gennem siden, på fx et forfilter eller et pumpekammer. På den m&ar..
79,00 DKK
Ekskl. Moms:63,20 DKK
Gydebørste til opsamling af æg og beskyttelse af hunnen.  Gydebørste lavet af glatte, fleksible fibre. Bruges til at fange æg i havedammen, men kan også bruges til beskyttelsen af dine fisk under gydning. Is&aeli..
109,00 DKK
Ekskl. Moms:87,20 DKK
Holder til Super UV - metal
Nyhed
Smart og fleksibel holder til Super UV, der sikrer din UVC enhed sidder som den skal Fleksibel holder i metal til Super UVC enhederne. Den benyttes til at holde din UV på plads i fx dit forfilter eller et pumpekammer. På den måde s..
19,00 DKK
Ekskl. Moms:15,20 DKK
Smart holder til Super UV, der sikrer din UVC enhed sidder som den skal Holder i plast til Super UVC enhederne. Den benyttes til at holde din UV på plads i fx dit forfilter eller et pumpekammer. På den måde sikrer du din UV mod evt..
19,00 DKK
Ekskl. Moms:15,20 DKK
Kalibreringsvæske til KoiMedic salt tester Denne er nødvendig for at sikre din saltmåler altid måler korrekt.   Køb KoiMedic elektronisk saltmåler lige her...   Med kalibreringsvæske kan du n..
69,00 DKK
Ekskl. Moms:55,20 DKK
Netpose til praktisk opbevaring af filtermateriale  For nogle filtre kan det være praktisk at filtermaterialerne ligger i poser.På den måde kan filtret nemt tømmes, hvis det skal rengøres, flyttes eller andet.&nb..
Pris fra 19,00 DKK
Ekskl. Moms:15,20 DKK
Kraftig netpose til opbevaring af 1000 stk. Pond Cover Balls Denne stærke netpose er velegnet til en hel kasse (1000 stk.) Pond Cover Balls. Den ideelle opbevaring i de varme måneder. I foråret fjerner du nemt Pond Cover Balls fra..
79,00 DKK
Ekskl. Moms:63,20 DKK
seneye+ Slide tilføjer pH og NH3 måling og overvågning til din seneye Med seneye+ får du fuld udnyttelse af din seneye og adgang til alle de funktioner, der er i den. Ved at montere en seneye+ Slide i din seneye enhed, kan d..
249,00 DKK
Ekskl. Moms:199,20 DKK
Spændebånd til Spiralslange 20mm - 58mm
Nyhed
Galvaniseret Spændebånd - Til fastgørelse af spiralslange Spændebåndet er udformet så det passer ned i rillerne på spiralslangen og giver den bedst mulig fastspænding.Kan også bruges til at fast..
Pris fra 8,00 DKK
Ekskl. Moms:6,40 DKK
SuperBead Automatic - automatisk rensning
Bestillingsvare 3-5 dage
Automatisering af skylle processen på SuperBead - lad teknikken klare rensningen af dit filterDownload:  Brugermanual (Engelsk)  Manual - Automatisering (Engelsk)Automatisering af SuperBeads skylleproce..
5.995,00 DKK
Ekskl. Moms:4.796,00 DKK
SuperSieve låg (M, L og XL)
Bestillingsvare 3-5 dage
Låg til SuperSieve. Dette dæmper lyden, samt mindsker tilvækst af alger og bakterier på sien. Fås i 3 størrelser der passer til SuperSieve Medium (Compact) og Large (Standard), samt det store låg til SuperS..
Pris fra 395,00 DKK
Ekskl. Moms:316,00 DKK
Svampesæt - Reservedel til AUGA VarioPress Trykfilter
Nyhed
Komplet filtersvampesæt til AUGA VarioPress trykfilter Hvis du oplever at dit vand begynder at bliver grønt eller uklart, kan det være tegn på, at dine filtersvampe trænger til at blive udskiftet.  Svampene har f..
Pris fra 299,00 DKK
Ekskl. Moms:239,20 DKK
Temperatursensor i sort plast til TS 125 - med 2 meter ledning Ny sensor til TS 125, hvis du fx. er uheldig at grave ledningen over eller på anden måde skadet den sensor der følger med. Skiftes nemt, da stikket bare skal tilslutte..
129,00 DKK
Ekskl. Moms:103,20 DKK
Topskruetrækker til spændebånd
Nyhed
Fleksibel spændebåndsskruetrækker til nem montering af spændebånd   Skruetrækkeren er fleksibel. Den kan bøje og komme ind svært fremkommelige steder, hvor en almindelig skruetrækker ikke ..
Pris fra 95,00 DKK
Ekskl. Moms:76,00 DKK
Viser 1 til 20 af 21 (2 sider)

Bedst sælgende i denne kategori