Menu
Din kurv

Bakki Shower (Medium/Large)

Bakki Shower (Medium/Large)
Bakki Shower (Medium/Large)
Bakki Shower (Medium/Large)
Bakki Shower (Medium/Large)
Bakki Shower (Medium/Large)
Bakki Shower (Medium/Large)
Bakki Shower (Medium/Large)
Udgået af sortiment
Bakki Shower (Medium/Large)
Bakki Shower (Medium/Large)
Bakki Shower (Medium/Large)
Bakki Shower (Medium/Large)
Bakki Shower (Medium/Large)
Bakki Shower (Medium/Large)
Bakki Shower (Medium/Large)
Bakki Shower (Medium/Large)
Fri fragt
FRI LEVERING TIL PAKKEBOKSEN VED KØB OVER 800,-
Pris fra 3.995,00 DKK
Ekskl. moms: 3.196,00 DKK

Valgmuligheder

Nulstil produktvalg

DVS Bakki Shower - effektivt biologisk filter til havedammen (uden medier)

En Bakki Shower er det man også kalder et Trickle eller Rislefilter. Det er en effektiv filterteknik, som ofte ses brugt hos opdrættere af Koi i Japan og andre steder. En Bakki Shower udgør den biologiske del af et filtersystem og er som ofte kombineret med et forfilter og UVC lys. En Bakki Shower kan med fordel benyttes i eksisterende filtersystemer, for en øget biologisk rensning af vandet. 

 

  • Nedbryder effektivt skadeligt affald i havedammen
  • Enormt effektiv pga. den positive bakterievækst
  • Giver en helt vital iltning af vandet
  • Altid stabile vandværdier (GH, KH og pH)
  • En af de bedste filtertyper til at omdanne Ammoniak og Nitrit
  • Giver klart vand og sunde fisk
  • Nem at installere i eksisterende systemer
  • Driftsikker og vedligeholdelsesfri

 

 

Du vælger selv hvilken type Filtermateriale eller Biomedier du ønsker i din Bakki Shower. Du kan med fordel have forskellige typer i de forskellige lag. Der kan også tilføres fx. Østersskaller, der stabiliserer din KH og pH værdier, ligesom der nemt kan eksperimenteres med Aktivt kul, Carbon, Lava sten, Zeolit osv.

 

En Bakki Shower nedbryder effektivt skadeligt affald i havedammen. Affaldsstoffer som proteiner, ammonium, nitrit, osv. fra dine fisk, foder, planter og andre påvirkninger, skal nedbrydes i det biologiske filter, for at vi kan bevare en 100% biologisk balance i havedammen, med sunde og raske fisk.

Jo flere fisk du har i din havedam, jo ​​mere affald produceres der også.

Opbygningen af en Bakke Shower med flere lag/enheder ovenpå hinanden, giver helt utrolig gode betingelse for Aerobe bakterier. Aerobe bakterier, er bakterier der lever bedst i meget ilt rige miljøer og de vil derfor hurtigt formere sig i en Bakki Shower. De nedbryder det skadelige affald til nitrat, et stof, der er mindre skadeligt for vandkvaliteten.
Den iltning der sker af vandet, når det risler ned over Bio Medierne og mellem kasserne, er helt vital for både fisk og vandkvalitet og den må ikke sammenlignes, med 'kunstig' tilførsel af ilt, fra en luftpumpe. 

En Bakki Shower kan fungere uden forfilter fx ved brug indendørs - men udendørs bør benyttes et forfilter, fx en Sieve eller et Tromlefilter. På den måde undgår du alt for mange større partikler, den kan føre til tilstopning af din Bakki Shower. Ved brug af fx. et Tromlefilter, vil du stort set kunne køre dit filter system kontinuerligt gennem en hele sæson, uden driftsstop og uden vedligeholdelse!

Anvendes en Bakki Shower uden forfilter, kan der med fordel benyttes Japan og/eller filt måtter øverst, de vil tage de større partikler og de er nemme at rengøre.

 

 

HUSK, hvis en Bakki Shower stopper til, så vil vandet fra din havedam fortsat blive pumpet op og ende ved siden af din Bakki Shower, da denne er pumpefødt og står over vandspejlet!
Du kan evt. sikre dig mod uheld med vores Vandniveauafbryder!

 

God vandkvalitet er meget vigtigt for sundheden hos dine ​​Koi og andre fisk i havedammen. I en havedam med ideelle vandværdier vil fiskene føle sig bedre tilpas, således at vækst og udvikling stimuleres. Med en perfekt biologisk balance i havedammen, undertrykkes mange af de patogene (sygdomsfremkaldende) bakterier og du vil derfor mindske risikoen for sygdom væsentligt.

 

Modeller og data:

ModelBakki Shower Medium (FT-60)Bakki Shower Large (FT-100)
Anbefalet max. flow20.000 liter i timen40.000 liter i timen
Anbefalet min. flow10.000 liter i timen20.000 liter i timen
Anbefalet størrelse havedam30.000 liter / 30m3 max.60.000 liter / 60m3 max.
Antal kasser3 stk.4 stk.
Max. indhold af medier
(Vandfald)
150 liter SuperBio eller 40 kg Bacteria Home400 liter SuperBio eller 120 kg Bacteria Home
Max. indhold af medier
(2 x Ø110mm)
100 liter SuperBio eller 30 kg Bacteria Home300 liter SuperBio eller 100 kg Bacteria Home
Indløb1 x 50mm1 x 75mm
Udløb1 x 110mm eller Vandfald1 x 110mm eller Vandfald
MaterialePolypropylen plastPolypropylen plast
FarveSahara/LysSahara/Lys
MedfølgerLågLåg
Mål (LxBxH)71 x 38 x 84 cm101 x 47 x 111 cm

BEMÆRK: Leveres uden biomedier! Du kan se vores store udvalg af biomedier her.

 

 

Sådan er DVS Bakki Shower opbygget:
Vandet pumpes typisk op til din Bakki Shower efter dit forfilter eller fx. efter et trykfilter/bead filter, hvor en Bakki Shower vil være med til at øge den biologiske balance og generelle vandkvalitet, væsentligt. Her fordeles vandet ud gennem en spraybar, som er et rør med en masse huller, der er placeret i den øverste kasse. Derfra fortsætter det med at strømme nedad gennem dine biomedier. Hver kasse har en perforeret bund, gennem hvilken vandet løber til den næste kasse og hver kasse man kan udstyre med individuelt udvalgte filtermaterialer, som allerede omtalt.
Vi anbefaler at du vælger filter materiale fremstillet af porøse sten med en stor overflade for optimal udvikling af gavnlige bakterier. Hos KOIMAD.dk står vi naturlilgvis til rådighed og hjælper gerne med dit valg af biomedier til din Bakki Shower.
Formen på kasserne fungerer som ventilationskanaler, som vil berige vandet med ny frisk ilt, men brugt ilt fra dammen udledes. Dette er vigtigt for de bakterier og mikroorganismer der lever i din Bakki Shower og for dine fisk og planter i havedammen.

 

HUSK: At vi altid anbefaler et forfilter mellem havedammen og Bakki Shower fx en Sieve eller et tromlefilter.

Endvidere kan det være yderst brugbart med en regulerbar pumpe på denne type filter, samt en bypass funktion i det tilfælde det bliver frostvejr.

 

 

 

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
Dårlig God

Måske disse produkter også er noget for dig?

Andre købte også