Menu
Din kurv

Efterår i havedammen

Efterår i havedammen - vi forbereder havedammen til vinter

Efteråret i havedammen er den tid på året, hvor vi skal til at tænke på at sæsonen går på hæld og vi skal have gjort havedammen klar til vinter.

I takt med at temperaturen falder, så begynder dine fisk også at spise mindre og du bør give lidt mindre foder. Gives der for meget foder, vil det blot være med til at give en øget mængde affald og næring i vandet og det er ikke godt da bakterierne i dit filter også bliver mindre effektive.

Men der er flere ting du kan gøre for at hjælpe det hele på vej og få nedbrudt så mange affads- og næringsstoffer som muligt inden vinter. Alt det som ikke bliver nedbrudt kan risikrere at give tidlig algevækst til næste sæson. Vi har udvalgt nogle forskellige bakterie produkter, som er specielt gode i det lidt køligere vand og specielt udviklet til at nedbryde mere organiske ting, som fx blade der havner i havedammen. Et par produkter der er værd at fremhæve er MICROBE-LIFT Autumn/Winter Prep og Mælkesyrebaktierer, som er særligt velegnet i koldt vand helt ned til 5°C.

Det er også årtiden hvor du med fordel kan skifte til et mere let foder eller et foder der giver dine fisk lidt ekstra vitaminer og fedt før vinteren. Det kunne være foder baseret på Wheat Germ eller KOI Prevention, som er et super godt immunfoder, med et højere indhold af fedt.

I kategorien her, finder du også udvalgte produkter til sikring af havedammen. Det kan være en fordel at bruge et løvnet, til at forhindre alt for mange blade i at lande i havedammen og falde til bunden - det græver mange processer at nedbryde dem. Er de først faldet til bunden, er det vigtigt at få dem op, da de bl.a. er medvirkende til at udskille giftige gasser i løbet af vinteren. En havedamsstøvsuger eller OXY Powder er begge gode valg, til at holde bunden ren.

Når du går vinteren i møde med styr på havedammen, så vil du helt sikkert også få en bedre start på næste sæson.

Og husk nu at nyd de gode dage med efterårsol, så du kan få glæde af de sidste dejlige stunder ved havedammen i år.

AQUA BIO-5 - Mælkesyrebakterier i pulverform, de originale mælkesyrebakterier til havedammen!   AQUA BIO-5 - Mælkesyrebakterier i pulverform, for en biologisk sund havedam og stress-fri, sunde havedamsfisk.     ..
Pris fra 209,00 DKK
Ekskl. Moms:167,20 DKK
Effektiv støvsuger til havedammen - til en god pris. Kraftigt sug helt ned til 2 meters dybde.Download:  Brugermanual (Enkelsk/Tysk)En dam-støvsuger er en ideel løsning til fjernelse af overskydende..
1.399,00 DKK
Ekskl. Moms:1.119,20 DKK
Bacti Boost 1 Bomb
Mængderabat
Bacti Boost - bakteriebombe der giver klart vand  Bacti Boost er en bakteriebombe der indeholder milliarder af bakterier som straks skaber balance i din havedam.  Hurtigvirkende løsning - der giver klart vand Indeholder millia..
129,00 DKK
Ekskl. Moms:103,20 DKK
Bacto Fix virker mod sygdomsfremkaldende bakterier i havedammen Bacto Fix er et højkoncentreret bakteriepræparat med et kimtal på over 100 millioner pr. gram. De mikrobielle stammer i Bacto Fix reducerer biologisk skadelige bakterier, ..
Pris fra 129,00 DKK
Ekskl. Moms:103,20 DKK
Digital termometer til præcis måling af vandtemperatur Smart lille termometer med ekstern føler. Føleren er vandtæt. Termometer bør monteres tørt! Der medfølger sugekopper til fastgørelse f..
49,00 DKK
Ekskl. Moms:39,20 DKK
FD Food Supplement - Immun og Stress foder
-8 %
Immun fremmende foder, til syge, svækkede og stressede Koi  FD Food Supplement er det optimale foder til dig, der bare vil dine Koi det bedste. Det kan med fordel benyttes i foråret, hvor dine fisk har brug for at komme sig efter en..
Pris fra 549,00 DKK 599,00 DKK
Ekskl. Moms:439,20 DKK
KOI Prevention - ét foder der kan det hele...Med Fish Pharma - KOI Prevention opnår du flere fordele i et og samme foder. KOI Prevention giver dine Koi en optimeret, stabil og jævn vækst og de vil få en v&aeli..
495,00 DKK
Ekskl. Moms:396,00 DKK
Hikari Wheat-Germ - Koldtvandsfoder
-8 %
Hikari Wheat-Germ - koldtvands foder til Koi og øvrige havedamsfisk Med Hikari Wheat-Germ får du et foder til hele sæsonen. Perfekt fra det tidlige forår og igen langt hen på efteråret. Hikari Wheat-Germ fremstil..
Pris fra 295,00 DKK 319,00 DKK
Ekskl. Moms:236,00 DKK
Japanese White Powder - Hurtig og effektiv vej til klart vand. Japanese White Powder er et naturligt vandbehandlingsprodukt, hvor der hurtigt vises en betydelig forbedring af vandkvaliteten.   Tilsat bakterier for ekstra effekt 100% ..
199,00 DKK
Ekskl. Moms:159,20 DKK
JPD Fujizakura - Immun foder
-8 %
  JPD Japan Pet Design - Fujizakura Health Diet - Immunforstærkende Koi foder JPD Fujizakura Health Diet er et immunforstærkende foder til Koi.  Foder til Koi Immunforstærkende Flyder på overfladen Anvendel..
549,00 DKK 595,00 DKK
Ekskl. Moms:439,20 DKK
Kamiac - dyrk dine egne mikroorganismer - Startsæt til 200.000 liter vand Fordelene ved at anvende og opdyrke dine egne mikroorganismer er mange. Kontinuerlig tilførsel af bakterier og mikroorganismer Kan anvendes de..
749,00 DKK
Ekskl. Moms:599,20 DKK
Koi Care Vital styrker immunforsvaret og slimlaget på dine fisk Koi Care Vital er et flydende fiskepleje produkt, som ved regelmæssig brug, styrker fiskens forsvar mod bl.a. patogene sygdomsfremkaldende bakterier. Det opretholder og boos..
349,00 DKK
Ekskl. Moms:279,20 DKK
Malamix Food - stimulerer immunsystemet og modvirker stress hos dine fisk Malamix Food er et foder af meget høj kvalitet, der takket være sin unikke sammensætning stimulerer fiskens immunsystem. Dette gør Koi og andre haved..
Pris fra 295,00 DKK
Ekskl. Moms:236,00 DKK
Specielt formuleret vandbehandling til efterår og vinter Du lægger fundamentet til en sund og god opstart af din havedam næste sæson - allerede i efteråret. En havedam kræver faktisk ikke meget vedligeholdelse i e..
Pris fra 195,00 DKK
Ekskl. Moms:156,00 DKK
Halmballer på flaske! Optager næring i havedammen og medvirker til klart vand uden alger... BEMÆRK: Dette produkt er ikke et algemiddel! Med dette produkt vil du forbedre din vandkvalitet og mindske indholdet af a..
Pris fra 79,00 DKK
Ekskl. Moms:63,20 DKK
MICROBE-LIFT Nite-Out II - hurtig Ammoniak og Nitrit reduktion TILBUDSPAKKE MED AMMONIA REMOVER OG NITE-OUT II  Da Ammoniak bliver omdannet til Nitrit optræder disse ofte sammen, fordi et forhøjet Ammoniak niveau r..
Pris fra 149,00 DKK
Ekskl. Moms:119,20 DKK
MICROBE-LIFT - Sludge-Away - effektive slamnedbrydende bakterier
-25 %
Bidrager effektivt den biologiske nedbrydning af bundslam i havedammen MICROBE-LIFT - Sludge-Away bidrager effektivt den biologiske nedbrydning af organisk affald, især fra bunden af havedammen. Når organiske faste stoffer ophober sig og..
Pris fra 149,00 DKK 199,00 DKK
Ekskl. Moms:119,20 DKK
MICROBE-LIFT - Thera-P - fiskepleje til havedammen
-21 %
MICROBE-LIFT - Thera-P - booster immunforsvaret og reducerer stress hos dine fisk MICROBE-LIFT - Thera P er specielt udviklet til, at fremme den generelle sundhed for havedamsfisk og reducere stress.    Dets probiotiske egenskab forbedrer..
Pris fra 149,00 DKK 189,00 DKK
Ekskl. Moms:119,20 DKK
Mælkesyrebakterier
Mængderabat
Mælkesyrebakterier klar til brug - Giver sunde fisk og klart vand i havedammen! Mælkesyrebakterier er rigtig gode for mange ting - faktisk bør man overveje at tilsætte mælkesyrebakterier, før man gør noge..
Pris fra 89,00 DKK
Ekskl. Moms:71,20 DKK
NATRON - til stabil KH-værdi og til 'Bland selv' sæt mod trådalger!Download:  Brugsanvisningen (Dansk) ZINKOXID + NATRON 'Bland selv' sæt Det anbefales at benytte NATRON sammen ..
Pris fra 79,00 DKK
Ekskl. Moms:63,20 DKK
Viser 1 til 20 af 30 (2 sider)
Vi holder ferielukket på telefonen - send os gerne en mail, vi svarer så hurtigt vi kan. Alle bestillinger sendes som normalt.