Menu
Din kurv

TRIPOND

Tripond er leverandør af kvalitetsprodukter til havedammen. De har bl.a. stor viden inden for vand- og plejemidler til både filtersystem, havedammen og dine fisk.


Effektiv opløsning til behandling af bakterieangreb Bekæmper bakterielle infektioner forårsaget af bl.a. Flexibacter, Pseudomonas, Edwardsiella, Aeromonas.  Symptomer man skal være opmærksom på, som kan skyldes bakterieinfektion:Tab af hud eller sk..
Pris fra 199,00 DKK
Ekskl. Moms:159,20 DKK
Bredspektret opløsning til sygdomsbehandling af havedammens fisk  Anvendes i tilfælde hvor en klar diagnose er svær at stille. Kan også anvendes forebyggende mod parasitter, svampeangreb og sygdomme fremkaldt af dårlige bakterier.Symptomer man skal h..
Pris fra 249,00 DKK
Ekskl. Moms:199,20 DKK
Middel der effektivt behandler parasitangreb i havedam Parasitter som Ichthyophtirius, Trichodina, Ichthyobodo, Chillodonella, Oodinium er bare nogle af de parasitter som TRIPOND - Parasiten-Medikament er effektivt overfor. De spreder sig hurtigt og ..
Pris fra 199,00 DKK
Ekskl. Moms:159,20 DKK
Middel mod svampeangreb hos havedamsfisk  Svamp opdages ofte ved synlige områder med vat- eller bomuldslignende udvækster. Svamp opstår typisk hos svækkede fisk, enter pga. sår eller anden sygdom. Når temperaturen i havedammen stiger, giver det gode ..
Pris fra 199,00 DKK
Ekskl. Moms:159,20 DKK
Effektive bakterier til opstart og vedligehold af dit havedamsfilter   Filterbakterier i pulverform, som styrker og gavner den bakterielle balance i dit filter. Dette produkt består af koncentrerede bakteriestammer, som er specielt udval..
Pris fra 249,00 DKK
Ekskl. Moms:199,20 DKK
Viser 1 til 5 af 5 (1 sider)