Menu
Din kurv

Pond Support

Pond Support er en komplet serie af produkter til vandbehandling og til dit filtersystem.

Serien består af bakterie produkter til bl.a. Filterstart og generel vedligeholdelse af den biologiske balance i havedammen. Der er også specielt udviklede produkter til nedbrydning af Slam og øget nedbrydning af Ammoniak og Nitrit.

Endvidere finder du produkter der hjælper dig med at holde dine vandværdier i havedammen. pH, KH og GH er vigtige for den generelle vandkvalitet og dine fisks velbefindende!

I Pond Support serien  er der også produkter til oprensningen af havedammen med Oxy-effekt og et effektivt middel til Algebekæmpelse...

God fornøjelse med en sund og klar havedam, i en optimal balance!


Pond Support - Anti-Slam bakterier.  Fjerner slam på en organisk og naturlig måde. Er der meget slam i havedammen, fungere de biologiske processer ikke optimalt og vandet kan ikke holdes rent. Slam der ophober sig på bunden a..
95,00 DKK
Ekskl. Moms:76,00 DKK
  Effektiv filterstart i geleform - velegnet til stort set alle typer af filtre Pond Support - Bacto Gel består af levende bakterier, specielt udviklet til opstart og vedligeholdelse af den biologisk balance i dit filter. Bacto Gel har endvidere den ..
Pris fra 79,00 DKK
Ekskl. Moms:63,20 DKK
Pond Support - GH+  Anvendes til at øge den totale hårdhed (Magnesium-/Kalium-hårdhed) i din havedam. Inden brug af GH+ bør vandet testes for at bestemme den aktuelle GH-værdi. Magnesium-/Kalium-hårdheden i vandet er medvirkende til at stabilisere ..
95,00 DKK
Ekskl. Moms:76,00 DKK
Pond Support - KH+  Anvendes til at øge KH-værdien (Karbonat-hårdhed) i din havedam. Inden du gør brug af KH+, bør vandet testes, for at bestemme den aktuelle KH-værdi. Karbonat-hårdheden i vandet er medvirkende til at stabilisere vandets PH-værdi.  ..
95,00 DKK
Ekskl. Moms:76,00 DKK
Pond Support - Nitrificerende bakterier Sætter gang i de naturlige bakterieprocesser i havedammen. Derved opnår man en øget naturlig rensning af vandet og et sundere vandmiljø. Pond Support - Nitrificerende bakterier vil også øge effektiviteten i dit..
95,00 DKK
Ekskl. Moms:76,00 DKK
Pond Support - Oxypower til en ren i balance Efter at have tilføjet Pond Support - Oxypower til din havedam vil oxygenen give en positiv opdrift og urenheder fra bunden vil flyde op til overfladen. Herefter kan størsteparten af urenhed..
125,00 DKK
Ekskl. Moms:100,00 DKK
Pond Support PH- (minus) Anvendes til at sænke pH-værdien (surhedsgraden) i din havedam. pH-værdien skal helst ligge mellem 7-8, både af hensyn til dine Koi, men også af hensyn til nitrifikationsprocessen - men værdier fra 6-9 tolereres blot de er st..
95,00 DKK
Ekskl. Moms:76,00 DKK
Viser 1 til 7 af 7 (1 sider)