Menu
Din kurv

NT LabsNT Labs Ammoniak testsæt til nem og præcis måling af Ammoniak i din havedam. Dette testsæt fungerer ved brug af dråber, som er nemme at bruge og giver et præcist resultat. Gem emballagen, da af farveangivelserne f..
99,00 DKK
Ekskl. Moms:79,20 DKK
NT Labs GH og KH testsæt til nem og præcis måling af hårdheden i din havedam. Dette testsæt fungerer ved brug af dråber, som er nemme at bruge og giver et præcist resultat. Gem emballagen, da af farveangivel..
99,00 DKK
Ekskl. Moms:79,20 DKK
NT Labs Nitrat testsæt til nem og præcis måling af Nitrat i din havedam. Dette testsæt fungerer ved brug af dråber, som er nemme at bruge og giver et præcist resultat. Gem emballagen, da af farve angivelserne..
99,00 DKK
Ekskl. Moms:79,20 DKK
NT Labs Nitrit testsæt til nem og præcis måling af Nitrit i din havedam. Dette testsæt fungerer ved brug af dråber, som er nemme at bruge og giver et præcist resultat. Gem emballagen, da af farve angivelserne..
99,00 DKK
Ekskl. Moms:79,20 DKK
NT Labs pH testsæt til nem og præcis måling af pH-værdien i din havedam. Dette testsæt fungerer ved brug af dråber, som er nemme at bruge og giver et præcist resultat. Gem emballagen, da af farveangivelserne..
99,00 DKK
Ekskl. Moms:79,20 DKK
Komplet testsæt fra NT Labs - til måling af alle vigtige vandværdier i havedammen Med Pondlab 200 tester du nemt og præcist for:pH Acidity GH General Hardness KH Alkalinity NO2 Nitrit  NO3 Nitrat  ..
299,00 DKK
Ekskl. Moms:239,20 DKK
Viser 1 til 6 af 6 (1 sider)