Menu
Din kurv

Nishikigoi-Ô

Nishikigoi-Ô professional koifoder


Nishikigoi-Ô's førsteklasses koi foder er afbalanceret og får det bedste frem i din fisk. Vælg det Nishikigoi-Ô foder, der passer bedst til din fisk og årstiden. På denne måde giver du den rette stimulans til din koikarpes sundhed og lader deres farver skinne.


Se hele udvalget her.


Afbalanceret basis foder, med optimal fordøjelighed til dine fisk  All Season er et basisfoder der holder dine Koi i god stand hele året. Ud over fiskeprodukter, vegetabilske proteiner og korn, indeholder dette foder hvedekim (Whea..
295,00 DKK
Ekskl. Moms:236,00 DKK
Nishikigoi-Ô Grower protein vækstfoder til Koi Nishikigoi-Ô Grower er det perfekte foder når det kommer til den optimale vækst af Koi - især i en ung alder - er dette foder med et øget indhold af proteiner,..
Pris fra 345,00 DKK
Ekskl. Moms:276,00 DKK
Nishikigoi-Ô Health - et immun boost til dine havedamsfisk Et let fordøjeligt immunfoder, der igennem hele sæsonen, kan være særdeles gavnligt for dine Koi og andre havedamsfisk. Forår og efterår styrker d..
345,00 DKK
Ekskl. Moms:276,00 DKK
Nishikigoi-Ô Koi Basic - 15kg foder til Koi
Ikke på lager
Nishikigoi-Ô Koi Basic er et topkvalitetsfoder til dine Koi Dine Koi har en række basale behov, som et koifoder skal opfylde - det gør Nishikigoi-Ô Koi Basic.Høj kvalitet til en god pris Med Wheatgerm, vitaminer,..
Pris fra 595,00 DKK
Ekskl. Moms:476,00 DKK
Koi Premium er et professionelt topfoder til dine Koi  Professionel kvalitet Dette foder indeholder kun udvalgte ingredienser der opfylder de højeste kvalitetsstandarder indenfor koifoder. Dette gør foderet et oplagt valg for dig..
Pris fra 495,00 DKK
Ekskl. Moms:396,00 DKK
Nishikigoi-Ô Staple - Perfekt afbalanceret foder der kan benyttes fra 12°C Kvalitetsfoder fra det berømte Nishikigoi-Ô mærke. Staple er et flydende basisfoder, der kan bruges dagligt gennem hele sæsonen. Nishikigoi..
295,00 DKK
Ekskl. Moms:236,00 DKK
Viser 1 til 6 af 6 (1 sider)