Menu
Din kurv

Niigata

Niigata er en komplet serie af produkter til vandbehandling i havedammen.

I serien findes produkter til at skabe og opretholde en naturlig biologisk balance - resultatet er klart vand med sunde fisk!

Ved kontinuerligt at tilsætte bl.a. bakterier og mikroorganismer, øger du den naturlige biologiske balance i havedammen.

Niigata serien indeholder også produkter til bekæmpelse af alger, trådalger og til oprensning af havedammen.


Virker mod ALLE algetyper - nemt, effektivt og uskadeligt! 1kg rækker til min. 30.000 liter vand...  Niigata Alge Fix Powder er et produkt, som effektivt fjerner alger i havedammen og forhindrer ny algevækst ved løbende vedli..
Pris fra 149,00 DKK
Ekskl. Moms:119,20 DKK
Bacti Boost 1 Bomb
Mængderabat Sommer i havedammen
Bacti Boost - bakteriebombe der giver klart vand  Bacti Boost er en bakteriebombe der indeholder milliarder af bakterier som straks skaber balance i din havedam.  Hurtigvirkende løsning - der giver klart vand Indeholder millia..
129,00 DKK
Ekskl. Moms:103,20 DKK
Bacti Dry - Tørbakterier til hurtig filterstart og vedligehold i havedammen Bacti Dry indeholder tørrede bakterier og mineraler der sikrer, at din havedam og fisk er 100% i balance.   Forbedrer vandkvaliteten Bidrager t..
249,00 DKK
Ekskl. Moms:199,20 DKK
Bacti Feed - næring til havedammens gode bakterier  Bacti Feed er et naturligt produkt som giver ekstra næring til bakterier og mikroorganismer i havedam og filter. Du sikrer med andre ord, at de mikroorganismer, mælkesyrebakt..
199,00 DKK
Ekskl. Moms:159,20 DKK
Bacti Pearls - hurtigvirkende vandbehandling  Bacti Pearls giver en hurtig og intensiv behandling af vandet i din havedam - resultatet er rent og klart vand.  Hurtigvirkende og intensiv vandbehandling Koncentreret og billig i brug I..
149,00 DKK
Ekskl. Moms:119,20 DKK
Effektiv filterstart til alle typer filter - få hurtigt gang i biologien i havedammen  Bacti Start sætter hurtigt gang i de biologiske processer i dit filtersystem og i havedammen. Vores populære filterstart kommer nu i ny og ..
149,00 DKK
Ekskl. Moms:119,20 DKK
Bacto Fix - mod patogene bakterier
Sommer i havedammen
Bacto Fix virker mod sygdomsfremkaldende bakterier i havedammen Bacto Fix er et højkoncentreret bakteriepræparat med et kimtal på over 100 millioner pr. gram. De mikrobielle stammer i Bacto Fix reducerer biologisk skadelige bakterier, ..
Pris fra 129,00 DKK
Ekskl. Moms:103,20 DKK
Japanese White Powder - Hurtig og effektiv vej til klart vand. Japanese White Powder er et naturligt vandbehandlingsprodukt, hvor der hurtigt vises en betydelig forbedring af vandkvaliteten.   Tilsat bakterier for ekstra effekt 100% ..
199,00 DKK
Ekskl. Moms:159,20 DKK
Koi Care Vital - Skin & Stress Protect
Ikke på lager
Koi Care Vital styrker immunforsvaret og slimlaget på dine fisk Koi Care Vital er et flydende fiskepleje produkt, som ved regelmæssig brug, styrker fiskens forsvar mod bl.a. patogene sygdomsfremkaldende bakterier. Det opretholder og boos..
349,00 DKK
Ekskl. Moms:279,20 DKK
Mælkesyrebakterier
Mængderabat Sommer i havedammen
Mælkesyrebakterier klar til brug - Giver sunde fisk og klart vand i havedammen! Mælkesyrebakterier er rigtig gode for mange ting - faktisk bør man overveje at tilsætte mælkesyrebakterier, før man gør noge..
Pris fra 89,00 DKK
Ekskl. Moms:71,20 DKK
NATRON - til stabil KH-værdi og til 'Bland selv' sæt mod trådalger!Download:  Brugsanvisningen (Dansk) ZINKOXID + NATRON 'Bland selv' sæt Det anbefales at benytte NATRON sammen ..
Pris fra 79,00 DKK
Ekskl. Moms:63,20 DKK
Naturligt ler-mix, der forbedrer vandkvaliteten og gør, at dine fisk stortrives Clay Mix er et unikt produkt der medvirker til smukke og sunde Koi i havedammen. Det giver klart vand og binder selv helt små partikler til sig, så de..
249,00 DKK
Ekskl. Moms:199,20 DKK
  OXY Powder - et 'must have' til enhver havedam.    Efter at have tilføjet OXY Powder til dit bassin vil oxygenet give en positiv opdrift og urenheder fra bunden vil flyde op til overfladen. Herefter kan størsteparten..
Pris fra 119,00 DKK
Ekskl. Moms:95,20 DKK
ZINKOXID + NATRON 'Bland selv' sæt  Advarsel! Ifølge den harmoniserede klassificering og mærkning (CLP00) godkendt af Den Europæiske Union, er dette stof meget giftigt for vandlevende organismer og..
Pris fra 129,00 DKK
Ekskl. Moms:103,20 DKK
ZINKOXID 99  Advarsel! Ifølge den harmoniserede klassificering og mærkning (CLP00) godkendt af Den Europæiske Union, er dette stof meget giftigt for vandlevende organismer og meget giftigt for vandlevend..
Pris fra 59,00 DKK
Ekskl. Moms:47,20 DKK
Viser 1 til 15 af 15 (1 sider)