Menu
Din kurv

MICROBE-LIFT

MICROBE-LIFT er en international bioteknologisk virksomhed, med speciale i udvikling og produktion af mikrobakterielle produkter til naturlig behandling af miljømæssige problemer - både inden for forskellige anvendelser af vand og i vandmiljøer, men også til genanvendelse af organisk materiale.

En del af den enorme viden MICROBE-LIFT har tilegnet sig gennem årtier, kommer nu havedamsejere rundt om i verden, til gode.


MICROBE-LIFT er anerkendt for deres effektive mikrobiologiske produkter. Det hele startede i 1976 med deres en-til-en-formel til brug i et bredt spektrum af områder inden for landbrugs-, industri- og spildevandsrensning. Det stod hurtigt klart hvad de forskellige former for bakterier er i stand til at gøre i stor skala og i 1998 kom de første produkter til private forbrugere på markedet. Disse var bl.a. målrettet til brug i havedamme og akvarier.
I øjeblikket er MICROBE-LIFT produkter nogle af de mest efterspurgte til forbedring vandkvalitet, klarhed og generel vedligeholdelse af Koi- og havedamme!


Alle MICROBE-LIFT produkter er baseret på naturlige bakterier og mikroorganismer som i forvejen findes i naturen og i vandmiljøer. De er derfor helt uskadelige og du hjælper sådan set bare den naturlige balance på vej...


Brug MICROBE-LIFT hele året i havedammen

Med MICROBE-LIFT produkterne sikrer du en sund og velfungerende balance i din havedam hele året. Deres store viden om om bakterier og mikroorganismer gør at de kan målrette effekten, selv i koldt vand i løbet af vinteren. Bakterier er mere eller mindre aktive afhængig af temperaturen og ved at tilsætte specielt udviklede og sammensatte stammer, kan vi hjælpe balancen i havedammen på vej gennem hele året. Det giver en god, sund og klar havedam, hvor dine fisk vil stortrives.
Fjerner Ammoniak, klor og chloraminer hurtigt og effektivt i havedammen TILBUDSPAKKE MED AMMONIA REMOVER OG NITE-OUT II  Da Ammoniak bliver omdannet til Nitrit optræder disse ofte sammen, fordi et forhøjet Ammoniak niveau risikere at blive til ..
Pris fra 229,00 DKK
Ekskl. Moms:183,20 DKK
Specielt formuleret vandpleje til efterår og vinter Du lægger fundamentet til en sund og god opstart af din havedam næste sæson - allerede i efteråret. En havedam kræver faktisk ikke meget vedligeholdelse i efter&..
Pris fra 195,00 DKK
Ekskl. Moms:156,00 DKK
Halmballer på flaske! Optager næring i havedammen hurtigt og effektivt.  MICROBE-LIFT - Barley Straw Extract er et flydende koncentreret ekstrakt af byg strå, som binder næringsstoffer i havedammen. Det virker med det sa..
Pris fra 79,00 DKK
Ekskl. Moms:63,20 DKK
MICROBE-LIFT - Clean & Clear - med unikke fotosyntetiske bakterier MICROBE-LIFT Clean & Clear er en speciel blanding af gavnlige bakterier, der medvirker til en god og sund balance i havedammen. Tilsætning af bakterier øger nedb..
Pris fra 199,00 DKK
Ekskl. Moms:159,20 DKK
Effektiv gel til opstart/aktivering af de fleste filtermedier MICROBE-LIFT - Filter Gel er et teknologisk gennembrud, fordi det er det første produkt, der sætter bakterierne lige hvor du ønsker det og de bliver der!Reducerer ..
Pris fra 149,00 DKK
Ekskl. Moms:119,20 DKK
Vandklaringsmiddel der binder partikler og giver klart vand i havedammen  MICROBE-LIFT - Flocculant Plus Water Clarifier bygger på en polymer blanding, som anvendes til at 'fange' småpartikler og svæv i vandet i havedammen. N&..
229,00 DKK
Ekskl. Moms:183,20 DKK
MICROBE-LIFT Nite-Out II - hurtig Ammoniak og Nitrit reduktion TILBUDSPAKKE MED AMMONIA REMOVER OG NITE-OUT II  Da Ammoniak bliver omdannet til Nitrit optræder disse ofte sammen, fordi et forhøjet Ammoniak niveau risikere at blive til et forhøj..
Pris fra 149,00 DKK
Ekskl. Moms:119,20 DKK
MICROBE-LIFT - Pond Phosphate Remover
Ikke på lager
Den ultimative Fosfat fjerner til havedammen - effektiv og sikker i brug  MICROBE-LIFT Pond Phosphate Remover er en polymer blanding med enestående kvaliteter, herunder evnen til at binde store mængder fosfat uden negativ indflydels..
Pris fra 229,00 DKK
Ekskl. Moms:183,20 DKK
MICROBE-LIFT - Sludge-Away - effektive slamnedbrydende bakterier
-25 %
Bidrager effektivt den biologiske nedbrydning af bundslam i havedammen MICROBE-LIFT - Sludge-Away bidrager effektivt den biologiske nedbrydning af organisk affald, især fra bunden af havedammen. Når organiske faste stoffer ophober sig og..
Pris fra 149,00 DKK 199,00 DKK
Ekskl. Moms:119,20 DKK
Sætter gang i nedbrydningen af affaldsstoffer efter vinteren og forbereder havedammen til en ny sæson MICROBE-LIFT - Spring/Summer Cleaner er specielt udviklet til at nedbryde blade, kviste og andet dødt organisk affald i havedamm..
189,00 DKK
Ekskl. Moms:151,20 DKK
Specielt formuleret blanding af bakterier til opstart og vedligehold af alle biologiske filtre MICROBE-LIFT - Super Start indeholder forskellige gavnlige bakterier, som er helt nødvendige for de biologiske processer i havedammen. I den biolog..
Pris fra 199,00 DKK
Ekskl. Moms:159,20 DKK
Viser 1 til 11 af 11 (1 sider)