Menu
Din kurv

AUGA

AUGA Springvand og havedams produkter

I Holland er AUGA en aktiv medspiller inden for alt hvad der vedrører vandteknologi. De laver mange løsninger skræddersyet til kundens behov, med mange former for rindende vand, springvand osv. Udover at repræsentere mærket Messner fra Tyskland og deres eget mærke Vivaria, er AUGA specialiseret i design og opførelse af faciliteter til springvand, filtrerings- og beluftningssystemer.

Også for internationale kunder designer og bygger AUGA faciliteter til springvand, filtrering og beluftningsteknik. Udover produkter produceret i serie, opbygger de også skræddersyede systemer til vandprojekter - i hele Europa.

AUGA er tidligere kendt som Messner Benelux B.V., men siden 2013 med det nuværende firmanavn AUGA, fordi de arbejder mere og mere internationalt. Navnet AUGA kommer fra spansk dialekt og betyder "Vand". Et stærkt internationalt navn, der symboliserer præcis, hvad de beskæftiger sig med.

Bag AUGA står personer med mere end 30 års erfaring i blandt andet pumpeteknologi fra industrien - viden og know-how som nu bruges til. at levere bundsolide kvalitets pumper til brug i havedammen!


4 modeller fra 5000 til 20000 liter - god kvalitet og meget lavt forbrug  AquaFlow E-serien havedamspumper er multifunktionelle og kan bruges til filtersystemer, vandfald og vandløb. Pumperne er udstyret med den nyeste og mest effektive ..
Pris fra 1.695,00 DKK
Ekskl. Moms:1.356,00 DKK
4 modeller fra 5000 til 20000 liter - super kvalitet til en god pris.  AquaFlow havedamspumper er multifunktionelle og kan bruges til filtersystemer, vandfald og vandløb. Pumperne er udstyret med den nyeste og mest effektive PM-motortekn..
Pris fra 1.974,00 DKK
Ekskl. Moms:1.579,20 DKK
Lille pumpe i 3 størrelser til springvands sæt eller mindre havedamsfiltre - god og økonomisk  Compact E-serien fra AUGA er ideel til mindre filtersystemer, springvand, små åløb og vandfald eller andre van..
Pris fra 745,00 DKK
Ekskl. Moms:596,00 DKK
Smart sæt med 3 forskellige dyser, der giver lige det springvand du kunne tænke dig...  Med Compact Kit - springvands sæt har du alle muligheder for at få springvand i din havedam. Med 3 forskellige dyser, kan du lave de..
Pris fra 149,00 DKK
Ekskl. Moms:119,20 DKK
MD3-splitter til fordeling af vandstrømmen i 2 retninger Fordeleren benyttes i havedammen til enten at fordele vandstrømmen eller samle vandstrømmen. MD3-splitteren har mange funktioner og giver mulighed for at styre dit flow r..
279,00 DKK
Ekskl. Moms:223,20 DKK
VarioClean Pro UV-C enhed som fjerner grønt og uklart vand i havedammen VarioClean Pro serien er det optimale valg til dig der vil have god kvalitet og god effekt. Det rustfri rør omkring UV-C røret medvirker til en øget bestråling af vandet, fordi U..
Pris fra 1.695,00 DKK
Ekskl. Moms:1.356,00 DKK
VarioClean S UV-C enhed fjerner svævalger og giver klart vand i havedammen Fjerner effektivt svævagler og andre skadelige microorganismer fra din havedam, som er årsagen til grønt vand.I kombination med et biofilter, er UV-b..
Pris fra 895,00 DKK
Ekskl. Moms:716,00 DKK
100% variabelt flow, energieffektiv drift og super kvalitet - det finder du ikke andre steder, til den pris!Download:  Brugermanual (Engelsk)Den nyeste E generation af havedamspumper fra AUGA er blevet endnu mere energieffektive - faktisk h..
Pris fra 2.995,00 DKK
Ekskl. Moms:2.396,00 DKK
Skab en hyggelig stemning med energibesparende LED spot, som kan bruges både over og under vand Smart spot fra AUGA som kan installeres på mange forskellige måde i og omkring havedammen. Giver et kraftigt varmt hvidt lys, takket v&..
Pris fra 549,00 DKK
Ekskl. Moms:439,20 DKK
Vælg mellem 4 størrelser til lidt større havedamme - giver klart og sundt vand. Download:  Brochure (Engelsk)  Brugermanual (Engelsk)   AUGA Auto-Clean: Enkel og nem rengøring med Auto-Clean - bare drej på knappenAUGA's Pro serie af trykfi..
Pris fra 3.495,00 DKK
Ekskl. Moms:2.796,00 DKK
Et 'alt i et' filter, der er nemt at rense og vedligeholde - giver klart og sundt vand i havedammen. Download:  Brochure (Engelsk)Fordelene ved trykfiltrer systemer er blevet bevist mange gange i praksis. Det fuldt lukkede filtersystem er k..
Pris fra 1.895,00 DKK
Ekskl. Moms:1.516,00 DKK
Reservedel - Kvartsglas til AUGA VarioPress og VarioPress Pro trykfiltre  Nyt kvartsglas til dit UV-rør, hvis du har været uheldig eller det bare trænger til at blive skiftet...
Pris fra 149,00 DKK
Ekskl. Moms:119,20 DKK
Komplet filtersvampesæt til AUGA VarioPress trykfilter Hvis du oplever at dit vand begynder at bliver grønt eller uklart, kan det være tegn på, at dine filtersvampe trænger til at blive udskiftet.  Svampene har f..
Pris fra 299,00 DKK
Ekskl. Moms:239,20 DKK
Viser 1 til 13 af 13 (1 sider)