Menu
Din kurv

Aquaking - Red Label

AquaKing er vokset de seneste år. AquaKing har nu mere end 200 produkter og fortsætter med at udvikle produkter af høj kvalitet, såsom AquaKing Red Label-filterserien. Disse avancerede filtersystemer og pumper er specielt udviklet til havedamme og koi-damme. Års erfaring og brug af moderne teknikker sikrer et pålideligt, professionelt filtersystem.


Alle AquaKing-produkter sigter mod at garantere perfekte resultater på en enkel og pålidelig måde. AquaKing tilbyder en komplet, optimal og passende løsning til enhver situation.

AquaKing er stolt over at præsentere sin avancerede Red Label-filerserie af høj kvalitet. Grundlaget for denne serie er det allerede berømte Red Label tromlefilter. Et hollandsk fremstillet og meget innovativt produceret produkt. Filteret er lavet af polypropylen (PP) materiale og tromlen består af 70 mikron net, der giver den bedst mulige filtrering. Kombinationen af ​​produktion i høj kvalitet og den brugervenlige controller gør Red Label Filter-serien unik og uden sidestykke inden for filtrering.


Alle produkter fra Aquaking og Aquaking Red Label er kendetegnet ved at være af høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser.


AquaKing Bacteria House - biomedier
Nyhed -20 %
Effektivt filtermedie i 2 størrelser - forbedrer vandkvaliteten, klarheden og mindsker algevækst AquaKing Bacteria House er filtermateriale lavet af porøse stænger af keramisk materiale bl.a mineraler og silica. Det er et p..
Pris fra 196,00 DKK 245,00 DKK
Ekskl. Moms:156,80 DKK
Effektiv UV-C-enhed der effektivt bekæmper alger og visse bakterier Aquaking RVS²-55 UV-C-enhed er lavet af rustfrit stål, som gør den op til 35% mere effektiv end andre UV-C'er. Tilslutningerne kan drejes 360 grader, hvilket..
1.495,00 DKK
Ekskl. Moms:1.196,00 DKK
Aquaking Red Label ACP filter pumper til havedammen - energieffektive og fuldt regulerbare Red Label-pumper er ekstremt energieffektive og hører til de mest økonomiske i deres prisklasse. De er 100% justerbare, hvilket er en stor forde..
Pris fra 2.199,00 DKK
Ekskl. Moms:1.759,20 DKK
Aquaking Red Label ANP havedamspumper - energieffektive og fuldt regulerbare Red Label-pumper er ekstremt energieffektive og hører til de mest økonomiske i deres prisklasse. De er 100% justerbare, hvilket er en stor fordel hen over s&a..
Pris fra 1.999,00 DKK
Ekskl. Moms:1.599,20 DKK
Red Label HAPPY Kombi filter -  med tromle og biomedier
Nyhed
'Alt i en' filterløsning op til 40.000 liter - giver klart og sundt vand i havedammen  AquaKing Red Label HAPPY Kombi filter er et komplet filtersystem i høj kvalitet til den bedst mulige pris. Med et Red Label filter får du..
Pris fra 18.995,00 DKK
Ekskl. Moms:15.196,00 DKK
'Alt i en' filterløsning op til 30.000 liter havedam - sikrer dig klart og sundt vand i havedammen  AquaKing Red Label HAPPY Kombi filter er et komplet filtersystem i høj kvalitet til den bedst mulige pris. Med et Red Label filter..
Pris fra 16.995,00 DKK
Ekskl. Moms:13.596,00 DKK
Viser 1 til 6 af 6 (1 sider)