KombiPakke - BactoStart 20

På lager

289,00 kr. Før pris 337,00 kr.
Opsæt KombiPakke - BactoStart 20
Varenummer:
KP-BS-20

BactoStart 20 - Filterstart og Mælkesyrebakterier i KombiPakke - inklusiv opstartsfoder

Denne KombiPakke er sammensat af nogle af vores bedste produkter til opstart eller boost af dit filter og havedam.

Pakken indeholder Bacti Start filterstarter, som bør benyttes i foråret til opstart af dit filter. Men produktet kan også bruges i løbet af sæsonen f.eks. efter vandskift, sygdomsbehandling og til at booste bakterie niveauet og dermed effektiviteten, i dit filter. 

Det andet produkt er vores populære Mælkesyrebakterier som tilsættes direkte i havedammen. Her vil de 100% naturlige mælkesyrebakterier bidrage til øget nedbrydning af affalds- og næringsstoffer og medvirke til at opretholde en god biologisk balance i havedammen.

Lige som vores øvrige KombiPakker følger der opstartsfoder med. Dette har vi valgt, da dine fisk efter en kold vinter i dvale, har brug for et letfordøjeligt foder til at starte op på. Fodret er rigt på vitamin E, essentielle fedtsyrer og mineraler, som de ofte kan have god gavn af i situationer, hvor filter og vandkvalitet har lidt et knæk efter vinter, sygdomsbehandling eller andet.

Bacto Start fås i 2 størrelser:

BactoStart 20 - Rækker til opstart af ca. 20.000 liter vand.
BactoStart 40 - Rækker til opstart af ca. 40.000 liter vand.

 

Denne KombiPakke består af følgende:

Produkt Beskrivelse Pris
Niigata Bacti Start 1 Liter Bacti Start sætter hurtigt gang i de biologiske processer i dit filtersystem. Indeholder specielle bakteriestammer til dit filter, som øger den biologiske nedbrydningsproces.
Læs mere her
149,-
Mælkesyrebakterier 1 liter Bidrage til øget nedbrydning af affalds- og næringsstoffer og medvirke til at opretholde en god biologisk balance. Også særdeles godt for dine fisk.
Læs mere her
99,-
Yamakoshi Wheat Germ 1kg, 3mm Let fordøjeligt foder. Rig på vitamin E, essentielle fedtsyrer og mineraler. Velegnet som opstartsfoder.
Læs mere her
89,-
  Normalpris: 337,-
  KombiPakke pris: 289,-

 

 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:KombiPakke - BactoStart 20
Din bedømmelse